Sara header augusti21

Never have I ever

Skrivet av Sara Storbäck 12.05.2018 | 1 Kommentarer

IMG 1613

Många bloggare väljer att skriva "fem fakta om mig" eller "intressanta saker ni inte visste om mig"-inlägg där de listar saker de själva har gjort eller saker som på något vis beskriver dem som person. Personligen måste jag säga att jag kan tycka det är otroligt intressant att läsa sådana inlägg, för att kanske få veta lite mer om personen bakom bloggen man följt och uppskattat så länge. Häromdagen vände min bloggkollega Caroline på det hela och skrev ett inlägg med saker hon aldrig gjort. Tyckte hennes idé var så cool att jag kände att jag var tvungen att skriva ett sådant inlägg jag också.

 

Jag har aldrig rest utanför Europa och väldigt många av mina främsta drömresemål inför framtiden råkar faktiskt ligga inom Europa. Dock kan jag känna att man nog "borde" besöka någon annan världsdel någon gång under sitt liv. 

 

Jag har aldrig tänt en cigarett och har definitivt inga planer på att göra det. Ogillar rökning starkt. 

 

Jag har aldrig solat solarium eller använt mig av spraytan även om jag inte alls har lätt för att bli brun på sommaren. Det känns bara kostsamt och tidskrävande, i och med att det nöts bort efter ett tag. 

 

Jag har aldrig fuskat på ett prov och jag skulle nog aldrig förmå mig att göra det heller. Det är så fel mot de som spelar ett ärligt spel och gör sitt bästa utan fuskknep. Dessutom finns ju alltid risken för att bli ertappad.

 

Jag har aldrig tagit hål i öronen. I en speciell ålder i barndomen tog flera av mina kompisar hål i öronen och även jag planerade att göra det. Dock hade jag tänkt vänta till efter sommaren, eftersom man inte får bada med helt färska hål i öronen. Men när hösten kom var jag inte intresserad längre. Någa andra piercingar har jag inte heller, och planerar inte att göra några.

 

 

 

Many bloggers write "five facts about me" or "interresting stuff you might not know about me", a kind of blogpost I mostly find very interresting to read. But today I will do the opposite, I will list some things that I have never done. I got inspired by Caroline, who did exactly the same thing the other day. 

 

I have never been outside Europe and most of my dream destinations for the future are inside Europe. Even though I can feel like one "should" visit another continent.

 

I have never smoked a cigarette and I definitely don't plan doing it. 

 

I have never done spraytan or been in a solarium even though it can be difficult for me to get tanned in the summers.

 

I have never cheated on a test and I think that I wouldn't be able to di it either. It feels so wrong to those who play a fair game, without cheating. There's also always a risk to get caught.

 

I have never pierced my ears. In a special age, most of my friends pierced their ears and I also planned doing it. I decided to wait to the end of summer, because you can't swim with brand new piercings in your ears. But when the autumn came, I wasn't interrested anymore. 

 

 

 

Liknande inlägg/Similar posts:

Klicka här för att komma till Carolines inlägg.

Click here to find Caroline's post.

Kommentarer

  • Milla 13/05/2018 1:10am (4 år sen)

    Jag har aldrig kört bil, rökt eller klippt gräs med motorgräsklippare! ?

Skriv en kommentar