california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

50-års fest i New York

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 02.07.2019 | 1 Kommentarer

Family By Miss P

I lördags firade min sister-in-law sina 50-år med fest. Det var en fantastisk fest för alla åldrar som pågick in på småtimmarna och som vi kommer att minnas för resten av livet. Familjemedlemmar hade flugit eller kört från olika delar av USA för att fira henne. Tillsammans med många av hennes vänner blev det en kväll med många skratt, intressanta diskussioner, dans och många tal.

Food By Miss P

Maten var utsökt som alltid på dessa fester. Det finns något för alla att äta oavsett vad du föredrar. Jollofris, fisk, kyckling, getkött, nötkött, vegetariskt, pasta (med/utan kött), plantain och sallad. Traditionsenligt fanns det så mycket mat att gästerna gick hem med en s.k. doggy bag.

Cupcakes By Miss P

Festen var en White Party så klädkoden för alla närvarande var att komma i vita kläder. Dekorationen gick i guld och lila färger. Det var otroligt vackert dekorerat. Efterrättsbordet med tårta, cupcakes, småkakor och andra sötsaker var också dekorerade i samma färgskala.

Bday Party White Party By Miss P

Närmaste familjemedlemmar fick alla en t-shirt med samma tryck frampå där det stod att vi firar min fantastiska sister-in-law. På baksidan hade vi alla olika tryck som berättade något om den person. Mitt tryck ser ni nedanför.

Tshirts By Miss P

Festen hade en DJ som spelade hela kvällen. Emellanåt DJ:ade födelsedagsbarnets son-in-law och har var definitivt bättre. Ett fotobås förevigade alla roliga minnen av familjen, vänner och nya bekanta. Vilken fest!

 

Har du varit på någon fantastisk fest denna sommar?

 

Om du vill hänga med på mer uppdaterade inlägg från New York, kolla in mina short stories på Instagram!

Du kanske också gillar:

Kommentarer

  • Sandra N 11/07/2019 12:30pm (2 år sen)

    Det där kan man kalla fest! :) Vi ska på en trettioårsfest nästa vecka, då blir det kanske svängigt värre :D

    • Petra Lillandt Durosinmi 28/07/2019 5:16am (2 år sen)

      Förlåt för supersent svar. Har haft semester. ;) Festen var en av de jag alltid kommer att tänka tillbaka på med ett stort leende. Hoppas att trettioårsfesten blev en kväll ni sent kommer glömma! :)

Skriv en kommentar