california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Januari 2021

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 01.02.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

2021 Happy New Year Pacific Ocean Bay Area California By Miss P

Januari månad kom och gick. Månaden har jag upplevt mer som en långhelg än en månad. Jag hade många planer om diverse inlägg på bloggen, men inser att tiden tog det bättre av mig. De som följer mig på instagram ser oftare uppdateringar på mina stories.

Det nya året firade jag in med en långpromenad på stranden och medtagen lunch. Bay Area har haft lockdown från 21 december tills här om dagen. Därmed har vi spenderat största delen av månaden endera hemma eller utomhus. Swea i San Francisco har haft en stegutmaning under månaden. Vi har varit flera lag med 3 deltagare i varje som har räknat ihop våra steg varje vecka. Vanligtvis tänker jag inte direkt på steg utan har mer ett behov av att endera promenera eller hika. Men tänker att det kanske hjälpte oss att gå mer än vi annars skulle ha gjort? Det viktigaste är ju dock att vara fysisk aktiv.

2021 Happy New Year Cheers Pacific Ocean Bay Area California By Miss P

Jobbet tog aldrig en riktig paus under jul och nyårshelgen och januari har varit busy. Det är oftast mycket på gång i vårt rekryterings team, HR som function och företaget i sig, vilket jag gillar för det är aldrig ett tråkigt ögonblick. Företaget har gått bra under Covid, vilket till viss del är en trygghet för oss som jobbar där. Under det senaste året har det varit en lottovinst för många att ha en ett jobb och/eller att ens företag går med vinst.

På jobbet har vi börjat med en bokklubb som arrangeras av medlemmar från olika ERGs (Employee Resource Groups). Just nu läser vi The Loudest Duck av Laura Liswood. En väldigt intressant bok som jag kommer att skriva om i ett separat inlägg. Förutom The Loudest Duck parallell läser jag Mediocre av Ijeoma Oluo och More Than Enough av Elaine Welteroth. Kan definitivt rekommendera alla böckerna.

Book Bok The Loudest Duck Laura Liswood More Thank Enough Elaine Welteroth Mediocre Ijeoma Oluo

En del timmar har jag spenderat med Phela som övningskör för att kunna få sitt körkortet när han är 16 år. Bay Area bjuder på olika typer av körning som grannskap, småstad, storstad, smala vägar som slingrar sig upp och ner för bergskedjorna, expressvägar och stora motorvägar med 4-8 parallell filer. Vädermässigt har körningen bjudit på klart väder, liten sandstorm, tjock dimma, ösregn och mörker. Igår hade vi planer på att åka upp till Mt. Hamilton som hade fått snö på toppen och är endast 1.5h från oss. Men istället bjöd vägen upp för bergskedjan på lite stenras och sista sträckan upp till toppen hade stängts.

 

Hur har din januari månad varit?

 

Du kanske gillar:

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar