california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Lyssna och lär!

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 10.06.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Podcast Code Switch Podcast Code Switch NPR By Miss P

Här kommer tips på tre podcasts som kan öka din förståelse för andra! I vår tid är det viktigt att lyssna, lära och ifrågasätta. Det är viktigt att förstå att det som är din eller min vardag är inte andras vardag. Ingen vill vara ignorant år 2020, så lyssna och lär!

Code Switch är en podcast som kommer ut en gång i veckan på NPR (American Public Radio). Podcasten tar upp aktuella ämnen, politik, kultur och etnicitet. Den kommer definitivt att ge dig nytt perspektiv på olika saker i livet.

Podcast 1619 Podcast 1619 The New York Times By Miss P

Nicole Hannah-Jones vann Pulitzer Priset 2020 för reportaget 1619 som är en audio serie på 6 avsnitt från New York Times. Serien börjar med år 1619 när 20 Afrikanska slavar kom till Jamestown, Virginia, och fortsätter med att undersöka hur slaveriets skugga påverkar dagens samhälle i USA.

 Podcast Pod Save The People Podcast Pod Save The People Crooked Media By Miss P

Pod Save The People är en politisk Amerikansk podcast som undersöker historia, språk, kultur, social rättvisa och diskuterar hur vi kan göra skillnad! Varje tisdag kommer ett nytt avsnitt med ett aktuellt ämne och gäster.

 

Du kanske också gillar:

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar