california bay area grateful good vibes summer nights pacific ocean beach life is good

Time management

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 07.05.2021 | 1 Kommentarer

Half Moon Bay CA Californien Kalifornien February Februari Life is Good By Miss P

Våren 2021 har sett väldigt annorlunda ut än 2020. Min största utmaning har varit time management. Det är lätt att inse vad som är viktigt och betyder mer än annat när det måste hård prioriteras. Hård prioritering skapar nya rutiner och städar ut all bs, vilket är bra på sitt sätt.

I februari blev jag del av ett team på jobbet som driver ett Pilot Program cross functional i USA och Canada. Det är intressant, spännande och lärorikt. Jag vaknar upprymd på morgonen för att få fortsätta med projektet. Ibland skulle jag kunna hoppa över sömnen för att fortsätta jobba. Andra dagar inser jag att jag behöver pace myself så att jag inte går in i väggen.

De flesta i vår bekantskapskrets har fått båda doserna med Covid vaccin. Vi får vår andra dos nästa vecka. Plötsligt har vi ett socialt liv med flera F2F aktiviteter. Efter över 1 år med främst ett socialt liv online känns det nästan konstigt, men jag inser också hur mycket jag har saknat det sociala livet.

 

Hur har din vår varit?

 

Du kanske också gillar:

Kommentarer

  • Sven 07/05/2021 11:59am (9 månader sen)

    Ja, det kan nog kännas lite som att släppas fri när man känner att det är säkert att umgås igen. Detta oavsett vilka regler som har gällt där man bor. Fin bild förresten. En hel del frihet i den tycker jag.

    • Petra Lillandt Durosinmi 07/05/2021 7:42pm (9 månader sen)

      Absolut! ☺️

Skriv en kommentar