GGB Header By Miss P

Wall of Moms & Raging Grannies

Skrivet av Petra Lillandt Durosinmi 26.07.2020 | 0 Kommentarer

Wall of Sunflowers Sunflowers Wall of Moms Palo Alto California By Miss P

Wall of Moms som har den senaste tiden fått mycket uppmärksamhet i media är ett grassroot nätverk baserad i Portland, Oregon. Nätverket har fått många syster avdelningar i hela landet inklusive Bay Area. Wall of Moms mål är att få ett slut på rasismen, läka historiska och pågående fel i samhället som är arv från kolonialism, rasism och vit överlägsenhet.

Raging Grannies Wall of Moms Sunflowers Oakland Portland Palo Alto California By Miss P

På lördag eftermiddag ordnade Raging Grannies en stöd sammankomst i Palo Alto för lördag kvälls protest med Wall of Moms i Oakland. Raging Grannies är också ett grassroot nätverk som grundades 1987 i Victoria, British Columbia, Canada. Avdelningen för San Francisco grundades 2001 i Palo Alto. Raging Grannies stödjer lika rättigheter för alla och jobbar för fred i världen.

Raging Grannies Wall of Moms Wall Sunflowers Palo Alto California By Miss P

Wall of Moms har de senaste dagarna varit väggen mellan polisen och de som utövar sin medborgerliga rättighet till att protestera för Black Lives Matter i Portland. På lördag kväll kommer den lokala Wall of Moms avdelningen att vara väggen mellan polisen och de som skall protestera i Oakland. Gula kläder, solrosor, hjälmar och skidglasögon är deras klädkod.

Raging Grannies Wall of Moms Sunflowers Palo Alto California By Miss P

NO GESTAPO skylten hänvisar antagligen till de federala styrkor som har blivit skickade till olika städer i USA och som bl.a. har rapporterats föra bort protestanter i omarkerade bilar som inte har identifierats vilket rättsväsende de tillhör.

Raging Grannies Wall of Moms Wall of Sunflowers Palo Alto California By Miss P

  

Du kanske också gillar:

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar