SEVENDAYS INFLUENCER

Aesthete SkinBeauty 2

Sandra Holmäng

Sandra jobbar både som influencer och stilkonsult på hennes två egna företag. I sina kanaler är ligger fokuset på stil, mode, lifestyle och skönhet. Företagandet och entreprenörskap ligger även henne nära hjärtat, vilket också följarna får läsa om.
 

Aesthete SkinBeauty 3

Julia Degerth

Julia Degerth driver plattformen "FALKA" med fokus på en hållbar livsstil. Hon håller workshops, föreläsningar och andra evenemang där hon diskuterar viktiga miljöfrågor, skriver kolumner, deltar i intervjuer
och engagerar sina följare.

Aesthete SkinBeauty 4

Malin Lundsten

Malin är en nybliven mamma som har rest världen runt! Hon älskar Sydamerika men trivs allra bäst i den nordiska naturen. På sin plattform delar hon med sig av tips på att få in mer äventyr i vardagen, vare sig det handlar om resor, att arbeta som digital nomad eller miljövänliga upplevelser i närmiljö.

Aesthete SkinBeauty3

Nathalie Aurén

Nathalie jobbar som matkreatör och har ett brinnande intresse för hälsa, yoga och grön mat. Hon skapar recept som gör gott för både kropp och själ och driver plattformen Flow Kitchen, där hon varvar recept och vackra matbilder med texter om välmående, personlig utveckling och livet som företagare.

Aesthete SkinBeauty4

Anna Liljekvist

Anna är kreatören bakom “Annaxemilia” som älskar färgglatt mode och glamorösa sminkningar. På Annas kanaler ligger fokus på mode och skönhet med en gnutta livsstil och girl power känsla. Hon har en passion för fotografering och älskar att skapa bilder som förmedlar självsäkerhet och glädje.

Aesthete SkinBeauty2

Cecilia Smeds

En inredningsentuiast med förkärlek för skandinavisk design. Kombinerar jobbet som småbarnspedagog med livet som ”hemmamamma” med sonen Elis. Cecilia har en förkärlek för barnmode, pyssel och har ofta ett DIY-projekt på gång. Hos henne hittas en blandad kompott av inredning, stil och vardag.