profilbild
Publicerad 18 februari 2020 kl 15:05

Sevendays nya praktikant!

Rebecka Sandbacka studerar sitt sista år på media-och dokumentationsvetenskap i Nord-Norge och är från och med idag ny praktikant på Sevendays! Lär känna henne bättre här.

Namn: Rebecka Sandbacka
Bor: Tromsø
Gör: studerar media- och dokumentationsvetenskap 

Vem är du? 
- En 22 år gammal kreativ och glad själ som älskar äventyr och nya utmaningar. Jag heter Rebecka, men har en hel drös av smeknamn varav det vanligaste är Becka och ck. Ursprungligen kommer jag från Nedervetil här i Österbotten, men flyttade till Nord-Norge för att studera för tre år sedan. Jag är väldigt rastlös och håller mig sällan på en och samma plats särskilt länge. 

Vilket är din roligaste praktikplats hittills? 
- Det måste nog bli på inredningsbutiken för några år sen. Det var november och vi höll på en hel del med jul, skapa julbord, pynta och ordna olika paket som julklapps-tips. 

Vad förväntar du dig av din praktik vid Sevendays? 
- Att få lära mig mera om medieproduktion och hur man kan använda sociala medier för olika syften. Känner på många sätt också att bloggvärlden kommer förändras och kanske redan håller på att förändras, något som ska bli intressant att se på "från insidan" så att säga! 

Vad är dina planer efter din praktik? 
- Blir förhoppningsvis färdig med min bachelor till sommaren och då är planen att fortsätta på en master till hösten, i Tromsø. Men efter julen har vi ett halvår med möjlighet till utbyte, något jag absolut kommer utnyttja och bo på en annan plats ett halvår. Älskar att se och uppleva nya platser och utbyte är ett så bra sätt att göra det på!

Vad är du mest stolt över? 
- Att norrmän tror jag kommer från Bergen då min nord-norska dialekt tydligen har så många inslag från "vestlandet" samt att jag fortfarande kan presentera mig själv på tjeckiska efter mitt halvår som utbyteselev där. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar