H2A9956
Publicerad 29 augusti 2019 kl 05:00

Sevendays presenterar: Anna Liljekvist!

Anna är en färdigutbildad estenom som älskar allt som har med mode och skönhet att göra. I hennes blogg kan du hitta inspiration till outfits och smink för både vardag och fest samt tips på dem bästa skönhetsprodukterna.

Namn: Anna Liljekvist
Bor: Vasa
Gör: Jobbar deltid på klädbutik i Vasa och är egenföretagare som gör bland annat fransförlängningar och sminkningar.


Anna om: sig själv
- Jag heter Anna Liljekvist, jag är 22 år och bor i Vasa med min sambo, Janne. Jag är utbildad Estenom så mode och skönhet ligger väldigt nära hjärtat både då det kommer till jobb och fritid. Förutom mode och skönhet gillar jag fotografering, bra filmer och serier och riktigt goda chips. Om jag skulle beskriva mig med tre ord skulle jag säga att jag är; driven, kreativ och organiserad. Jag är definitivt lite av en allt eller inget person men gillar när saker och ting går framåt. Planering kunde vara mitt mellannamn och besluten tas snabbt i mitt hushåll, förutom då det kommer till vad det blir för mat. Som dem flesta gillar jag att skratta med familj och vänner och försöker vara positiv största delen av året.

Anna om: sin blogg
- Brukar skämta och säga att jag aldrig kunde ha en blogg om bara min vardag, för då skulle jag aldrig ha något att blogga om, så det fick bli mode och skönhet istället. Helt så är det väl ändå inte. Jag tänker att min blogg är en plats för inspiration till outfits och smink samtidigt som det är en plats för mig att skriva av mig och dela med mig av mitt liv. Jag gillar att dela med mig av tips på olika produkter samt skriva om vad jag gillar och inte gillar med dem. Brukar själv nästan alltid läsa recensioner före jag köper en skönhetsprodukt och kan tänka mig att dessa inte bara hjälper mig i djungeln av produkter. Vill också ge inspiration till olika vardags eller finare outfits och till att våga testa nya kombinationer. Om man hänger med i min blogg märker man nog att jag gillar mycket färg och annorlunda kombinationer. Så jag hoppas det smittar av sig. 

Anna om: bloggar i allmänhet
- Älskar hur bloggar ger en större inblick i bloggarens liv och tankesätt. Jag gillar att följa bloggar som har snygga bilder och varierande innehåll. Ofta blir det ju ämnen som man är intresserad av själv, så det blir mycket mode och skönhet på den fronten också. Det varierar jättemycket hur bra jag hänger med olika bloggar. Ibland kikar jag in varje dag medan i vissa perioder blir det bara en gång varannan månad. I en värld där allting ska vara snabbt och lättillgängligt finns det något speciellt med att ta en stund framför datorn och bara gå in och läsa olika bloggar. Att ta den tiden helt enkelt. Jag följer helt galet många bloggar själv men för att ge några exempel så följer jag t.ex. Daniela Skoglund, Alexandra Nilsson, Angelica Blick, Annica Englund och Lydia Elise Millen bara för att nämna några. Älskar också att bara gå in på bloggportaler och bara enkelt hitta en hel del att läsa och inspireras av. 

Här kommer du till Annas blogg på Sevendays!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar