IMG 8537
Publicerad 4 september 2019 kl 09:24

Sevendays presenterar: Isabel Bjon!

Hon bjuder mycket på sig själv, älskar sociala medier och skriver om politik, psykisk ohälsa, smink och skönhet. Idag börjar Isabel Bjon blogga på vår sajt och vi är väldigt glada att ha med henne! Lär känna Isabel lite bättre här.

Namn: Isabel Bjon
Bor: Helsingfors
Gör: Studerar rättsvetenskap på Svenska social- och kommunalhögskolan

Berätta om dig själv!
- Jag skulle säga att jag är en väldigt öppen tjej som bjuder mycket på mig själv. Smaken är som baken med mig antar jag, för ibland tar jag ganska mycket rum. Jag studerar rättsvetenskap i staden jag gillar allra mest, Helsingfors. Ett väldigt krävande ämne, men något som jag anser vara sååå intressant Jag har en hel del hobbys bland annat musik och sociala medier. Men då jag väl har fritid sitter jag väl för det mesta vid datorn och kollar serier, hehe. 


Hur tänker du kring din egen blogg och vad kommer den handla om? 
- Jag har bloggat i 12 års tid och har försökt att komma på en nisch till min blogg, men det har inte gått så bra haha. Så jag skriver för det mesta om min vardag. Men kategorier som politik, psykisk ohälsa, smink och skönhet samt mode kommer också att finnas att läsa om. 


Vad tycker du om bloggar och vilka följer du?
- Personligen älskar jag att blogga. Men jag skulle väl inte säga att jag följer många bloggar själv. Däremot följer jag många bloggare på instagram och läser inlägg som dom berättar om på instastory och som jag tycker är intressanta. Såna bloggare är t.ex. SandraEmilia, Daniela Skoglund och Sofias Mode. Men jag borde verkligen börja läsa mera bloggar. Jag skulle väl inte säga att clickbait är det bästa i sociala medier, men ett intressant ämne med intressant rubrik får mig att klicka in på ett inlägg och läsa det. Men viktigaste av allt måste jag nog säga är bilder. Om ett inlägg inte har bilder, eller innehåller fula bilder så klickar jag mig från sajten med det samma. Sad but true.

 

Här kommer du till Isabels blogg!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar