IMG 3111 1
Publicerad 21 maj 2020 kl 18:00

Sevendays presenterar: Sofia Svevar med bloggen "Ja tack hjärna"

När Sofia Svevar som 16-åring fick hjärninfarkt förändrades synen på livet. "Jag vill skriva om det som intresserar mig från botten av mitt hjärta. Bara vara mig själv. Min blogg kommer att handla om mindfulness, spirituell och personlig utveckling". Säg välkommen till vår nyaste tillskott på Sevendays!

Namn: Sofia Svevar
Bor: I Sundom
Gör: Är utbildad socionom och jobbar som lärare inom småbarnspedagogiken. På fritiden tycker jag om att fotografera, skriva, meditera, resa och vara ute i naturen med min hund. Förutom ovannämnda intressen är jag väldigt intresserad av det mediala och
allt som har med spöken, änglar och det okända att göra.

Sofia om: sig själv
- Jag är en glad, positiv och kreativ 28-åring som är uppväxt i den lilla byn Petalax 40km
söder om Vasa. Idag är jag gift och bor i Sundom tillsammans med min man Mathias och vår hund Casper. Jag är utbildad medieassistent och socionom. Jag brinner för att få hjälpa andra människor och få se dem glada. På fritiden umgås jag med vänner, lever skärgårdsliv, fotograferar, reser, mediterar och vill gärna vara ute mycket i naturen tillsammans med min hund. Jag brinner för den spirituella och personliga utvecklingen och tycker det är viktigt att våga vara sig själv och att försöka tänka med hjärtat istället för hjärnan. Jag ser framåt i positiv anda och tänker att allting för med sig något gott.

Sofia om: sin blogg
- Jag har bloggat från och till sedan jag var 15 år och aldrig riktigt vetat vilket ben jag skall stå på när det gäller bloggningen. När jag berättade i höstas att jag som 16-åring fick hjärninfarkt förändrades också synen på bloggandet. Jag vill skriva om det som
intresserar mig från botten av mitt hjärta. Bara vara mig själv. Min blogg kommer att handla om mindfulness, spirituell (spöken, kristaller, änglar, mina syner, meditationer osv.) och personlig utveckling och allt som hör inom ramarna där. Det kommer även varvas med vardagsglimtar och positivt tänkande.

Sofia om: bloggar
- Bloggar för mig är något jag alltid läst och tycker är intressanta. En blogg är ett bra redskap för att få skriva av sig, dela med sig och visa vem man är. Ämnen som intresserar mig i bloggar är oftast gamla hus som man renoverat upp, smink/kläder och resor. Bloggar jag läser är t.ex. Bogdanoffs och AnnaxEmilia. Sedan gillar jag också Danielasdagbok för hennes ärliga och lättsamma syn på livet. En bra blogg för mig fångas först med en bra rubrik, sedan är det också viktigt att texten skall fortsätta att hålla intresset uppe.

Från och med idag hittar du Sofias blogg på Sevendays! Här kommer du till den.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar