Sevendays erbjuder tjänster i medieproduktion, marknadsföring och sociala medier.

Evenemang 

Vill ditt företag få bättre spridning på sociala medier? Behöver du en push för en ny produkt eller koncept? Vi hjälper dig att ordna ett lyckat evenemang och bjuder in bloggare och influencers från din närhet! Tillsammans skräddarsyr vi programmet för ditt event och ser till att kvällen i verkliga livet blir lika lyckat online.

Digital marknadsföring/Sociala medier

Med hjälp av digital marknadsföring kan olika typer av innehåll och reklam riktas till olika målgrupper, såväl lokalt som globalt. Våra experter optimerar den digitala marknadsföringen och skräddarsyr ett paket som passar dig. Vårt kunnande kring algoritmer, pixlar, sökmotorsoptimering och analysverktyg hjälper att skapa kostnadseffektiv reklam.

Sponsrade blogginlägg

Vi erbjuder olika typer av synlighet på vår startsida och på bloggarna. Vi sammanför ditt företag med rätt typ av bloggare och hjälper till med upplägg, marknadsföring och ser till att samarbetet får maximalt med spridning. Med ett sponsrat blogginlägg på en av våra bloggar når du ut till rätt målgrupp med kvalitativt och trovärdigt innehåll. 

Advertorials

Tillsammans med vår medieproducent jobbar vi fram en redaktionell text med bra storytelling, tydlig helhetsbild och professionella bilder. En välskriven advertorial kan ni använda både på egna kanaler samt på Sevendays som en nyhet.

Mera information och prisuppgifter får du från vår försäljare på rebecca.sjoblom@hssmedia.fi

97726F2E 400F 4926 9D54 381F21AB02CA Rebecca Sjöblom, Medieförsäljare
+ 358 408483680 

Su mmer Sale 5Vår Facebook-sida hittar du här.

Su mmer Sale 4Vårt Instagram-konto hittar du här.

 

Ansvar

Alla bloggare, poddare och krönikörer är själva juridiskt ansvariga för allt material som de publicerar; både text, bild, video och ljud. Den som kommenterar en blogg är juridiskt ansvarig för det man skriver. HSS Media är inte juridiskt ansvarig för innehållet i bloggarna. De åsikter som förs fram i bloggar, poddar och krönikor är helt och hållet bloggarens, poddarens eller krönikörens egna åsikter, inte HSS Medias.