Influencermarknadsföring

Vi på Sevendays matchar ditt företag med en influencer som passar dina visioner, mål och värderingar! Vi finns där från början till slut och hjälper till med planeringen, genomförandet och sammanställning av en rapport. Samarbetet kan också lyftas på Sevendays egna plattform. Influencermarknadsföring är en växande och effektiv marknadsföringsstrategi som fungerar som ett komplement till din övriga marknadsföring. 

118914934 l 

Vem är Sevendays influencers? 

På Sevendays har vi specifikt utvalda och erfarna influencers i vårt nätverk. Antalet följare på olika plattformar varierar mellan 1000 - 18 000. De är nischade inom olika kategorier som till exempel livsstil, skönhet, hus & hem, företagande, resande, mat, mode och hållbarhet. Vi har influencers som både har Instagram, Youtube, Tiktok, bloggar och Pinterest. Här kommer två exempel på hur ett upplägg kan se ut:

Marknadsföring av en produkt eller tjänst

En influencer marknadsför ert företag på sina sociala medier med bilder, text eller video. Beroende på paket, kan också samarbetet lyftas upp på Sevendays framsida och på Sevendays sociala kanaler. Vi kommer överens om ni vill marknadsföra en speciell produkt eller skapa allmän synlighet för företaget. Ett samarbete kan vara allt från en bild + text till flera bilder med text och video. Det här är ett bra paket för att boosta en viss produkt och öka snabbt i försäljning.

Ett samarbete innebär:

  • Målsättning och planering
  • 1-3 bilder med text och/eller video
  • Effektiv marknadsföring 
  • Rapport och uppföljning

Ambassadörskap

Ett långvarigt samarbete kallas ambassadörskap. Det betyder att en influencer blir en ambassadör för ert företag och representerar er under en lång tid: som en extern talesman och ansiktet utåt för företaget. Vi jobbar mot en långsiktigt mål. Det här kan vara att till exempel få synlighet eller på lång sikt hitta en helt ny målgrupp. Ett ambassadörskap är väldigt trovärdigt och influencers får under flera tillfällen bekanta sig med era produkter/tjänster.

Ett ambassadörskap innebär:

  • Målsättning och planering
  • 6-12 månader kampanj
  • Stor synlighet
  • Rapport och uppföljning

 

 

Du kanske också vill läsa:


 

 

Nyfiken på alla typer av tjänster vi erbjuder? Ta kontakt med vår försäljare Patrik Ritala på patrik@segermarketing.fi