IMG 8337

Välkommen!

Skrivet av Aida Lax 10.07.2021 | 0 Kommentarer

Så trevligt att råkas! Mitt namn är Aida Lax och jag kommer hädanefter att blogga under namnet "Aida". Är född och uppvuxen i Vasa och har i april i år firat mina 19 år. 

För dig som undrar har jag skrivit blogg tidigare, eftersom skrivandet alltid varit ett nöje för mig. Jag kan närmast tänka på ett konkret exempel vad gäller detta: då det i skolan skulle skrivas långa texter som sedan skulle lämnas in för bedömning. Många suck och mycket klagande fyllde klassrummet, samtidigt som jag såg den framförvarande skrivprocessen som något ytterst roligt. Kugghjulen i hjärnan drogs snabbt igång och datorns tangentbord fick arbeta på högvarv. 

Jag är en av de före detta gymnasieelever som fick tampas med en oerhört tung gymnasiegång, då Coronaviruspandemin Covid-19 utbröts. Distansstudier till en kombination av stor osäkerhet samt oro vad gäller utförandet av studentskrivningarna har jag upplevt som något fruktansvärt tungt. Detta har tärt fysiskt, psykiskt och socialt (vilket det nog gjort för alla oss). Mer om detta i kommande blogginlägg. 

Så, för tillfället är livet inte så superduper händelserikt då pandemin sätter stopp för många roliga resor och evenemang. Därför kan jag inte utlova blogginlägg som fyller exotiska bilder från länderna i söder - istället bjuder jag på det liv jag lever för tillfället här i Vasa. Men jag trivs bra i det lokala samhället, och har alltid gjort detta. Second hand, fotografering, mode samt en gnutta inredning har jag att dela med mig av, så en sådan salig blandning lär dyka upp här i form av olika inlägg. 

 

Jag hoppas att mina inlägg ska vara underhållande att läsa. Välkommen att ta del av mitt liv! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar