Alexandra alanning

Hemma igen och efterlyser vagn

Skrivet av Alexandra Grahn 31.03.2018 | 1 Kommentarer

Så gick två veckor i Österbotten och man är hemma på Åland igen. Vad som nu är hemma numera? åker ju alltid hem till Österbotten men mitt hem är här på Åland. Hur som helst var det skönt att ladda batterierna i Tärjär umgås med mamma och pappa och träffa kompisar. 

Sally trivdes. Vi har badat henne i diskhon, a-la american style, och varit ut på vagnpromenad på heimsjön med kompisar. Hon är också numera döpt och har typ träffat hela släkten. 

DSC00462Badtime hos mommos

DSC00485Ett stycke Erika på heimsjön. 

Vi flög både dit och tillbaka. Hemresan var jag ensam med Sally och det gick över förväntan bra. Hade valt ett flyg då vi bara behövde vänta cirka två timmar i Helsingfors så själva resan gick väldigt snabbt. Kommer absolut att flyga med henne igen någon gång.

Men första och sista gången jag tar vagnen med på flyget även om det är gratis och man tycker att det borde vara safe när man reser inrikes. Men icke, som jag skrev om i förra inlägget som tappades ju vagnen bort på ditresan men hittades som tur efter några dagar. Tänker int riskera det flera gånger dessutom vet man int i vilket skick den är även om den kommer fram hela vägen. 

Så tills i sommar när vi ska dit igen tänker jag ha en reserv-vagn i Tärjär. Finns det någon som har en bättre begagnad vagn de vill sälja åt mig så hojta till. Mejla mig fast på alexxandra.grahn(at)gmail.com

Den ska alltså int fraktas till Åland utan till Tärjär och får gärna finnas där nära någonstans. Tänker typ att mamma eller pappa får hämta upp den åt mig tills vi kommer nästa gång, hehe. 

Vore eventuellt lite intresserad av att testa en Emmaljunga bara för att man hört så mycket bra om dem. Men det är absolut inget måste. Är jättenöjd med vår Brio, som vi också köpte beganad, men testar gärna nåt annat också.

Så om du har en vagn du inte längre behöver, den ska ha både ligg- och sittdel, så kanske jag kan bli ny ägare till den. Tycker det är så bra att köpa bebis- och barnsaker seccond hand och beganat. Finns mycket bra saker som kan ha flera ägare! Man måste inte alltid köpa allt splitternytt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 • Hanna Stigzelius 02/04/2018 12:35pm (4 år sen)

  Jag rekommenderar babyzen yoyo som är en så liten resevagn att den får tas med som handbagage på flyg! Helt super när man reser med barn. Den gar också en babydel som gör att man jan ha den också med helt liten baby. Men sen som sittvagn funkar den upp til tre år!

  Och bärsele är också bra att ha när man flyger. Hälsar hon som flugit ensam ti spanien med två barn och överlevt :)

  • Alexandra Grahn 02/04/2018 2:30pm (4 år sen)

   Bra tips! Ska kolla in en sån. Japp vi har en sele men fröken är inte alls nöjd med att sitta med huvudet mot mig. Tänker att jag väntar tills att hon blir större och kan vara vänd framåt :)

   • Hanna Stigzelius 02/04/2018 8:34pm (4 år sen)

    Här hittade jag en utförligare rescension av vagnen på min förra blogg: http://hannafinne.blogspot.fi/2014/07/kanske-varldens-basta-resevagn.html och här med babysettet: http://hannafinne.blogspot.fi/2015/07/varldens-basta-resevagn-med-babyset.html

Skriv en kommentar