Alexandra alanning

Min hatmöbel

Skrivet av Alexandra Grahn 01.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

 

Vi har en ganska lång tid gått och tänkt på att småningom byta ut en del möbler för att det int passar här och är opraktiska när Sallys lär sig stå och gå. 

Den absolut svåraste möbeln att ersätta med en ny år vår TV-bänk. Jag hatar nämligen TV-bänkar det är den svåraste möblen att hitta någon som är både snygg och praktisk tycker jag. Helst skulle jag vara en sån som inte ser på TV och inte behöver någon TV-bänk men tyvärr är jag fastklistrad vid TV:n titt som tätt. Skulle gärna hänga upp den på väggen men det funkar int med det åbäke till TV vi har nu och vi har heller int någon passlig vägg. 

Därför hatar jag TV-bänken: De drar till sig ofantliga mängder damm. Speceillt om de kommer från IKEA. 

De är låga och jobbiga att städa/damma. 

Många modeller har antingen små onödiga lådor där man förvarar små onödiga saker eller små onödiga hyllor (mest finns det damm där). 

Om man int använder DVD längre så är alla hyllor onödiga. Digiboxen är nuförtiden så små att de inte heller behöver något eget hyllplan. Vad ska man ha där då istället? 

Ofta är TV-bänken väldigt stor och tar mycket plats. 

Alla ser ganska likadana ut och det är tråkigt. 

Just nu har vi en TV-bänk ala 70-talet en såndår på hjul med tidningskorg under. Superbra eftersom den varken är stor eller har några onödiga små hyllor och lådor. Men det kommer inte att kännas bra att ha en rörlig TV-bänk när Sally börjar ta sig fram. Så nu är jakten på den perfekta TV-bänken igång och jag tror att jag hittat det jag vill ha:

 

51198bf88e8698b4447199db45f089719f83d40abddb22ec0501998d3775d8ac

En Aalto bänk från Artek, inga hyllor och extra krusiduller bara en bänk rätt och slätt. På en sån ska min TV stå har jag bestämt men vet inte vilken färg ännu. Synd bara att jag måst åka till fastlandet för att köpa den finns int här på ön. Den gick inte heller att beställa och att betala dubbelmoms på en så dyr grej vill jag int. 

Överlah tycker jag om Artek hade gärna inrett med det om det int vore så sviindyrt med designmöbler. T.ex. det här matbordet hade jag gärna haft 

 

9019cf366d39ae8bd607e55183517b2e

Kanske jag nån gång har ett sånt, drömma får man alltid. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar