Foto fran Anna Betlehem copy

Att tappa rösten och vilja stanna tiden.

Skrivet av Anna Betlehem 28.11.2016 | 1 Kommentarer

Ny vecka igen. Till min stora glädje var snön kvar imorse. Tar den inte för given längre. Jag körde alltså till skolan kl. 9 imorse och skrev kanske mitt sista religionsprov någonsin. Hade läst högst femton minuter igår men gick ändå helt okej.

DSC 8979j

Har nämligen blivit dunderförkyld så hade inte riktigt någon ork för att läsa. Redan förra tisdagen fick jag väldigt sjuk hals och det har hållit i sig, har i princip tappat rösten nästan helt nu. Frustrerande när man vill skratta, och sjunga med till musik i bilen, och kunna konversera med människor normalt -  så låter man bara som en skadskjuten kråka. Har luggit och hostat hela nätterna.

DSC 8976ni

Idag kom jag hem 1-tiden och har mest sovit till och från sedan dess. Varit upp och ätit lite nån gång och sådant men inget annat. Imorgon har jag prov i samhällslära om EU. Försöker just nu gå igenom det viktigaste, men huvudet känns som en enda gröt så går lite trögt. Funderar på att gå ut och gå lite, se om man blir lite piggare då. 

DSC 8991d

Det här är förresten min nästsista provvecka i gymnasiet. Efter det här börjar vår sista period. Vår allra sista period i VG. Så sjukt vad tiden går. Vad den här hösten gått fort på nåt vis. Sen är det bara att planera Penkkis-outfit, åka på Abikryssning, läsa till de tre återstående studentproven, förhoppningsvis klara sig och planera studentfest, boka fotograf, beställa klänning, stanna tiden.

Kommentarer

  • Emelie Svenlin 28/11/2016 8:32pm (6 år sen)

    Ja, känner verkligen för att stanna tiden för tillfället, jag också. Snart dags för studenten, man bara whaaat, vart tog tiden vägen liksom?

    • Anna Betlehem 28/11/2016 10:52pm (6 år sen)

      Eller hur! tillfället folk pratat om så länge, så många år. och så händer det i vår?? känns verkligen konstigt. Kommer ju vara över på några ögonblick också, det vet man ju! :)

Skriv en kommentar