Foto fran Anna Betlehem copy

EVERYDAY SNAPSHOTS 

Skrivet av Anna Betlehem 09.01.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej! tänkte visa lite snapshots mestadels tagna med Iphone men också med gopro från de senaste 9 dagarna.

nye2

 

Nyåret bjöd på god mat, familj, raketer, vänner, köld osv. Älskar bilden på mig och Jenni som ni ser nere till höger! Maten och drickan är från nyårsmiddagen med familjen och våra bekanta. Har inte ätit så mycket bra mat på väldigt länge! 
Namnlost 2

Fina solnedgångar har det varit gott om. De allra kallaste dagarna i Vasa brukar också vara de finaste! Namnlost 2ggg2Tidigare denna vecka hade vi en väldigt trevlig kväll i Vikinga tillsammans med två andra familjer. Vi åt god mat, såg aktivt på hockey, åt efterrätt i pausen, såg Finland vinna efter en spännande match, hade en omröstning om vart vi skall resa tillsammans under påsken, planerade in lite annat skoj som kommer hända inom detta året och hade väldigt roligt! ungefär hälften av gänget syns på fotot. 

Namnlostkkk 3

Skolan började på torsdagen och med skolstart kom också minusgraderna. Detta har innebärt mycket kläder, snö och en hel del mys innomhus. Namnlosvv 2

Några bilder på mig själv... Borde verkligen bli bättre på att bära hatt oftare eftersom det passar så bra med martens och lyfter vilken outfit som helst! Har jag nämnt hur mycket jag älskar mina docs? nä, inte tillräckligt många gånger. Jag ÄLSKAR mina docs aka dr. Martens !! Namnlost cc3

Ikväll var det dags att ta helg igen. Det gjorde jag på Wazaca tillsammans med 6 andra tjejjer. Vi åt väldigt bra mat och blev verkligen positivt överraskad av denna restaurang! Till efterrätt tog Heidi och jag någon slags sorbet-liknande mango dricka som ni ser på bilderna här ovan. Den var verkligen supergod! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar