Foto fran Anna Betlehem copy

Vardag och härlig köld

Skrivet av Anna Betlehem 07.01.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hejsan!DSC 6823 kopia

DSC 6827 hhkopia

DSC 6827 kopia

Idag var det då dags att fara tillbaka till skolan igen efter nästan 3 härliga lediga veckor som spenderats med familjen, släkten och en hel del roliga bekanta. Det som jag älskar med lov är att man får umgås med människor man tycker om hela tiden! ...men visst fanns det en och annan vän i skolan också som det var roligt att träffa igen! 

Natten bjöd inte på så farligt mycket sömn....men jag var förberedd på det så därför hade jag ställt fram outfit, frukost och packat skolväskan klar så att jag fick vara trött på morgonen utan att behöva använda hjärnan...Att försöka svänga om en helt kaos-dygnsrytm på bara en natt är inte möjligt! 

DSC 6826 kopia

Imorse var det ju även allt annat än varmt där ute! kring -29 grader hade vi hos oss när jag vaknade! Även om det är supersuperkallt så tycker jag också att det är mysigt på något vis när det är sådär extremt kallt! Jag älskar att vi människor inte kan göra något åt det när temperaturen sjunker sådär lågt. Naturen visar att den är större än oss, att vi är maktlösa. Det är något med det som jag tycker om! Jag älskar även när det åskar, stormar och snöar i massor...extrema väder är min grej! 

...men kan ni förstå att det imorse var 75 grader kallare än vad vi hade för temperatur i USA på ett ställe?! 75 graders skillnad!? 

Efter skolan for jag till gymmet någon timme och sedan hem för att äta god mat som mamma hade lagat. Ikväll ska jag se på någon film, redigera lite olika saker och mysa här inne. Snart är det helg igen! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar