Foto fran Anna Betlehem copy

villamys och gamla porträtt

Skrivet av Anna Betlehem 22.02.2015 | 2 Kommentarer

Kategorier:

portratt blomkranssvartvitt portrattkatt blomkransHej! här är några porträtt jag tog för några månader sedan. Jag minns att jag  var missnöjd över bilderna just efter att jag hade tagit dem men minns inte riktigt varför, okej int e di ju någo speciella och ordentligt planerade foton men int vet jag nu vad som e så stort fel på dem heller. 

Det brukar vara lite sådär när man visualiserar innan hur man vill att bilderna ska bli och sen blir de inte exakt så och även om bilderna är helt okej så är man ändå missnöjd. Därför kan man hitta mycket bilder på hårddisken som man aldrig använd och så funderar man varför int? vilket beror på att man då har glömt vad man föreställde sig när man fotade och istället ser fotona för vad di är och inte vad man ville att de skulle bli. 

 

Till något annat. Igår for vi med familjen ut till Köklot och var med alla bekanta där, det var trevligt! Köklot på sommaren i all ära men nooog är det mysigt där på vintern!! Jag såg faktiskt lite på melodifestivalen där också, det var faktiskt bättre än vanligt, och såklart följde jag också med via twitter som brukar vara ganska kul under mello, dock var det mycket bättre förr då folk faktiskt skrev roliga saker om programmet och artisterna, dethär året tycker jag alla är så kritiska och bara skriver en massa dåliga saker om alla som deltar så jag orkar knappt läsa... 

Vi kom hem rättså sent på natten så var ju inte direkt förvånad över att jag vaknade 13:10 idag.. det är faktiskt såå länge sen jag har sovit så länge! men skönt också nu när vi har lov! .A 

 

 

Kommentarer

  • Jennis 22/02/2015 4:09pm (7 år sen)

    Alltså ÄLSKAR dihär bilderna! Sa ju att blomkronan sku va bra till photo shoots ☺️ andra och tredje bilderna e såå fina!

  • Anna Betlehem 22/02/2015 4:31pm (7 år sen)

    oj Taaack <33
    jo den e faktiskt ganska bra att ha då man fotar :) ha ju dock aldrig använt den till något annat ;D <3

Skriv en kommentar