bloggheader6

Adoption, fest och mamma som gästbloggar.

Skrivet av Caroline Eriksson 20.12.2018 | 0 Kommentarer

Efter att ha haft en känslosam månad och bott i huset i en och en halv vecka, så blev februari en månad där jag boade in min bland husets alla väggar. Firade den glädje jag och Fredrik kände med nära och kära, och njöt av två veckors välbehövlig ledighet.

 

Min årsresumé fortsätter här.

 

01.02

Allas favorit Fantomen och jag.


Det verkade som om alla våra tre katter hade hanterat flytten väl. Till skillnad från de fem år tidigare de bott tillsammans, så klarade de nu av att gå förbi varandra utan att fräsa. Den kvällen jag fann Mohicana och Fantomen som sov bredvid varandra på soffan förevigade jag allt på en bild, och all oro jag känt över hur de skulle må av en flytt (överallt på internet stod det att katter är stressade varelser), var som bortblåst.

De mådde bra. Fredrik mådde bra. Jag mådde bra.

 

Se Mohicana och Fantomen sova bredvid varandra här.

 

02.02 1

Augusti 2017
02.02 2
Januari 2018

 

Njöt av att spendera all ledig tid hemma, och önskade att den känslan jag kände då skulle hålla i sig för evigt. Även om jag idag tycker att vårt hem såg väldigt tomt ut då, så var det i den stunden det vackraste jag sett.

Eftersom i princip alla möbler som är i huset är nya eller loppisfynd, så har det få ta sin tid att inreda huset, och som nyinflyttad hade vi ännu inte hunnit känna efter hur vi ville inreda.

 
Idag ser det ju helt annorlunda ut med mer färg, värme, prylar och växter i varje hörn.

 

Läs blogginlägget "Här spenderar jag min vakna tid" här. 

 

03.02

06.02
Jag och min älskade mamma.

 

Mamma hälsade på ett par dagar, gästbloggade och lyckade både svära och avslöja min dåliga mage i ett väldigt uppskattat blogginlägg.

Eftersom jag inte hade bott under samma tak som mamma på tolv år, så var det en speciell känsla att nu få bjuda in henne till vårt hem. Vi skrattade så tårarna sprutade, åt god mat, la upp postlådan och gav grannarna något att fundera på och bara hade det bra. 


Läs blogginlägget "Mamma gästbloggar" här. 
Läs blogginlägget "Mamma svarar på frågor om mig" här. 

 

 11.02

Vi lyckades få den perfekta inflyttningsfesten. 

 

När man har fått färdigt ett hus så är det enda rätta man kan göra att bjuda in till stor fest. Även om jag drömde mardrömmar om hur folk blev för fulla och spydde på vårt vackra golv.

Över tjugo personer tog sig tiden att närvara under vår inflyttningsfest, och det blev en riktigt lyckad fest med både dans och pizzabitar. Även om jag inte hade förväntat mig att få ipresenter verkade våra vänner ha insett att vi önskade oss mer grönt i huset, och vi fick vackra träd och växter som radades upp i varje hörn av huset. De vänner vi umgås mest med körde hit en flaggstång, vilket kanske var den mest otippade gåvan.

 
Vi festade tills det blev mitt i natten, och jag somnade gott utan att ha några mardrömmar.

Vi har fina människor i vårt liv.

 

Läs om hela vår fina inflyttningsfest här.
 
26.02
Det var svinkallt när jag fotograferade denna bild.

 

Jag bloggade om preventivmedel, mitt jobb och intervjuade Josefine (innan YLE till och med!) som drömmer om att adoptera.

Läs det blogginlägget! Tyvärr har alla bilder försvunnit någonstans i internetrymden efter en uppdatering på bloggen, men orden är kvar, och de är det viktigaste.

 


Läs blogginlägget "Gratis preventivmedel, safe sex is sexy" här. 
Läs blogginlägget "Se inte ner på mitt jobb, två år senare" här.
Läs blogginlägget "Längtan efter ett barn, att adoptera" här.

 

Efter att ha varit väldigt personligt under januari månad, verkade jag ta ett litet steg tillbaka för att finna ro i mig själv och den plats jag nu bodde vid. Det bästa jag och Fredrik kunde ha gjort var att flytta innan vår två veckors semester varade under februari månad, eftersom ledighet var det jag verkligen behövde.

Att bara få sova ut, göra roliga saker och ha det bra.


Februari var en fin månad.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar