Bloggheader Caroline3

Bilder du inte fick se (del 1)

Skrivet av Caroline Eriksson 27.06.2016 | 1 Kommentarer

Ni vet väl att man inte bara kan ta en bild, och sen är man nöjd? Nej. Så enkelt är det inte. Oftast ska man ha flera bilder att välja mellan. Mest för att vara på den säkra sidan. Man vill ju inte riskera att man fixat sig i ordning för en bild och sen är alla "misslyckade"?

 

Saken är den att väldigt sällan blir bilder misslyckade. Men de kanske inte passar till det sammanhang man tänkt använda dem.

 

Igår bad jag min underbara sambo att fotografera mig. Vi åkte till en vacker sommaräng, som tyvärr doftade kokacka, och där skulle jag springa runt i min Odd Molly klänning, bland fästingar och andra insekter. Men vackert, det var det. Han tog massor av bilder av mig. Nästan för många, för jag tyckte om ALLA. Och det blir ju lite jobbigt när man redan från förr har beslutsångest. 

 

Eftersom jag har massor av bilder på datorn ni inte fått se, så tänkte jag börja visa några av dem åt er. Så där lite nu som då. Bilder av både mig och katterna. Men vi sparar det smaskigaste till sist. Nu får ni se två som inte blev en bloggheader.

 

IMG 4682

 

Jag blev lite andfådd av att hoppa runt, så då gäller det att andas ut.

 

IMG 4728

Den här hade jag verkligen tänkt ha som bloggheader, för det visar ju min personlighet så bra. Jag skojar och hoppar runt på en äng. Tänker lite på diplomet jag fick på Sevendays 1-års kalas: 

"Med mottot "Circumstances don't matter, only state of being matters" kom hon in som en storm... eller nej, hon kom in som en ljuv sommarbris över ängen. Att besöka denna blogg sänker pulsen - förutom när det skrivs om sex, orgasmer och kärlek. Andas in, andas ut. Ställ dig upp och ner på isen. Gärna i motljus."

Kommentarer

  • Isa 27/06/2016 9:15pm (5 år sen)

    Alltså, vilken vacker kvinna du är! Både på insidan och utsidan, det lilla jag vet om dig härifrån dvs =).

Skriv en kommentar