bloggheader6

De 5 mest lästa blogginläggen

Skrivet av Caroline Eriksson 21.12.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det är lite lustigt hur det här med statistik och jag fungerar tillsammans. Jag är väldigt medveten om den, samtidigt som jag försöker ignorera den. Skjuter statistiken i höjden resulterar det i att jag halvt blir rädd att skriva ett ord, så på det viset vore väl det bästa om jag hade skygglappar på mig och var helt ovetandes om den statistik som ständigt är i rörelse.

För det handlar ju sist bara om siffror. Lika lite som gillningar på instagram skulle vara jämförbart med ens personliga värde som människa, lika lite säger en statistik om dig som person.

 

Men. När det väl kommer till kritan så gillar jag den där statistiken. Trots den panik den ibland kan ge mig. Det har ju sist och slutligen ingenting med siffrorna att göra. 

 

Det här är mina fem mest lästa blogginlägg under mars månad,

och det här är min fortsättning på min årsresumé.

 

1. Jag älskar det här huset.

Tydligen lyckades jag boa in mig så fint utan att jag tagit med dig på någon större rundvandring i huset från det att vi flyttade in. Så i slutet av mars fotograferade jag en massa bilder och skrev några välvalda ord om vårt hus.

 

resizedimage800533 carroshus 6

 

2. Vargen kommer.

När det blir vinter så hör man mer om vargen, eftersom deras spår i snön gör dem mer verkliga. En varg hade setts till inte långt ifrån oss, och jag skrev ett av mina första (men inte sista) blogginlägg om vargen.

Tänk om man vetat då att vargen skulle återvända för att äta ett lamm ett par månader senare, och att jag även skulle få vara två meter ifrån vargen innan hösten?

 

3. 5 saker jag lärt mig av att vara sambo.

I år firade jag och Fredrik sju år tillsammans, varav fem av dem har vi varit sambo. 

Kärlek är både det läskigaste och härligaste en människa kan utsätta sig för, och jag är så lycklig att ha Fredrik i mitt liv.

 

resizedimage800533 28.3.2018 1

 

4. Sovit ensam i tre nätter.

Tidigare år har inte Fredrik arbetat natt, men i år började han jobba natt och jag har fått lära mig att sova ensam. Vilket kom först som en liten chock, efter att ha haft honom vid min sida i så många år. 

Idag har jag blivit bättre på att somna "ensam" (med alla tre katterna bredvid mig), men så här såg det ut de tre första nätterna.

 

5. När man blir så arg att man börjar gråta.

Läste något i tidningen och blev arg.

 

resizedimage800533 IMG 1835

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar