bloggheader6

De små liven växer så det knakar.

Skrivet av Caroline Eriksson 28.08.2019 | 1 Kommentarer

Kycklingarna är 10 veckor och 4 dagar gamla (Lillis är 9 veckor), och de växer för fullt, och får allt mer en egen personlighet. De är som våra andra höns, inte som alla andra, och de ger oss så mycket glädje varje dag.

 

Kycklingarna 28.08.2019 1

 

Även om jag visste tidigt att Lillis var en tupp, så är det inga tvivel om det nu. Han börjar varje dag med att gala, och har även börjat visa intresse för de andra hönorna i flocken. Det är ju så tidigt! Han är ju vår Lillis bara! 

Han är, förutom att han är tidig med precis allt, mycket snäll och nyfiken.

 

Kycklingarna 28.08.2019 2

 

Här är den helsvarta kycklingen som nu har en stor del av ryggen i gulbruna fjädrar. Även hur mycket jag önskar att det vore en höna, så börjar jag nog inse och acceptera att det är en tupp. Även om han ännu inte börjat gala eller visa tendenser att vara en tupp. Vilket är jättesorgligt, eftersom vi kan inte ha två tuppar i flocken. 

Så vill någon ge den supersnälla svarta tuppen ett nytt kärleksfullt hem, så hör av dig! Han är lugn, lite försiktig av sig och älskar att jaga kottar och insekter. Och otroligt vacker, det är han.

 

Kycklingarna 28.08.2019 3

 

Houdini kunde man skriva en bok om, eftersom hon är som hon är, och för varje dag blir hennes personlighet allt mer färgrik. Vet inte om det är vanligt för houdaner att vara lite halvt förvirrade och extremt chilla typer, men det är med de orden jag vill förklara Houdini. Verkligen en pärla i vår flock.

Hon är lite lila runt näbben för hon har varit i skogen och ätit blåbär.

 

Kommentarer

  • Alexandra 28/08/2019 6:04pm (3 år sen)

    Hej! Nu börja jag fundera så måste fråga, hade ni int en tupp från förut också eller minns jag fel? Va heter han och hur blir det med honom om Lillis också är en tupp? 😀 Så fascinerad över era hönor 😍 helt underbara!

    • Caroline Eriksson 28/08/2019 6:48pm (3 år sen)

      Vi hade en tupp tidigare, som flyttade till våra vänners bondgård. :)

Skriv en kommentar