bloggheader6

Den sista höstdagen

Skrivet av Caroline Eriksson 24.10.2018 | 0 Kommentarer

Vaknade upp till en vit värld. Höll nästan på att börja gråta, innan jag insåg att det bara var frost. Men ändå. Hur ledsamt är det inte att sörja att sommaren är över, när man inser att vinter och snön står och väntar bakom husknuten. 

 

Jag vill ju inte vara den som kramar fast i det förflutna, och fasar för det som komma skall. Det kommer att bli en vinter, och det kommer säkert att vara lika mysig som sommaren har varit. Bara att gilla läget. 

 

24.10.2018 1

En sista tur ut till villan för i år.

 

Trots att det var en lite traumatisk start på dagen, så blev det ändå en bra dag. Behövdes bara lite kaffe för att göra en människa av mig, och istället för att sitta och glo i timmar, så for jag ut till havet och villan med Fredrik.

 

Båten skulle tas upp, och villan skulle få sig en sista titt innan havet fryser till is. Fick ta ett härligt avslut med sommaren och njöt av det underbara höstvädret dagen resulterade i.

 

24.10.2018 2

Jag hade på mig en topp, en stickad tröja, en jacka och flytrock på mig. Och ja, kalsonger och utebyxor.
Finns inga dåliga väder, eller?

 

Trots att jag inte ännu har blivit ett fan av att åka båt, så var jag relativt lugn och tyst på det öppna havet. Väl framme vid villan njöt jag bara av att gå runt, andas frisk luft och tänkte att det här är livet. Att kunna en helt vanlig onsdagsförmiddag åka ut till villan, umgås med kärleken och bara ha det bra.

 

24.10.2018 3

Den lyckliga karln jag bor tillsammans med.

 

Och glad, det var kärleken. Tror det här är en av de gladaste och finaste bilderna jag fotograferat av Fredrik. Man ser riktigt hur han njuter av att få åka båt och vara igång. 

 

24.10.2018 4

Tack och hej sommaren och hösten. Nu är jag redo för vintern. Nästan.

 

Det var blogginlägget om när jag insåg, och halvt accepterade, att vintern är på väg. 

Båten är uppe på land, och jag fick ha en riktigt fin och ledig dag.

 

Hur har din dag varit? 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar