bloggheader6

Förvandlas till mitt rätta jag.

Skrivet av Caroline Eriksson 09.05.2016 | 1 Kommentarer

Jag tror att sommaren tar fram varje persons unika klädstil. Så med detsamma det blir varmare än 15 grader så förvandlas jag till mitt "rätta jag". Älskar att ha på mig det jag känner mig bekväm i. Utan instängda ben, svettiga sockor eller spända tröjor. Om ni följer mig på instagram så har ni redan sett min luciaklänning / tunika jag är supernöjd över. Så nöjd att jag haft på den nu x-antal dagar.

 

Känner mig som Thomas Di Leva blandat med någon som borde ha levt på 70-talet och bränt sin BH. Känner mig fri.

Fotograferade mig just hastigt och lustigt, men fick en så stor publik av grannar som tydligen inte sett en bloggare in action förr. Så jag slutade. Men här är fyra bilder med bildtext. 

 

hippie1 1

 

"Luciaklänningen" ger ju inte de sexigaste formerna, men är rätt så genomskinlig att man kan se att det är en timglasformad kropp under. Under har jag då min snyggaste yoga-bh och korta shorts. På huvudet har jag min kubanska hatt.

 

hippie3 3

 

Mr Fantomen ville vara med på bild också. Ser ni mina lockar? Jag har tydligen fått lockigt hår på "äldre dar". Eller, det heter att mitt hår lever sitt eget liv och just idag ville det vara lockigt.

 

hippie4 4

 

Har sett på modebloggar att man helst inte ska le. Alls...

 

hippie2 2

 

.. men jag kan banne mig inte hålla mig.

Kommentarer

Skriv en kommentar