bloggheader6

Här kommer alla känslorna på en och samma gång.

Skrivet av Caroline Eriksson 08.01.2018 | 3 Kommentarer

Jag sa upp lägenheten häromdagen och det, gott folk, skapade en känslostorm inom mig. När jag slog in telefonnumren till hyresvärden så förstod jag att det skulle bli verkligt. Vi ska flytta.

 

Allt känns roligt, samtidigt som jag vet att de närmsta veckorna kommer att vara lite kaosartade. Det är ju inte bara så ”bara” att flytta från ett ställe till ett annat, och allt en flytt innebär.

Det ska (här kan du hoppa till nästa stycke om du inte vill veta vad som måste göras) städas inomhus och utomhus vid både platserna, montering av nya möbler, hitta nytt hem till våra gamla möbler, ringa runt och göra flyttanmälan, köpa postlåda, fixa sophämtning, köra till Stormossens upphämtningsplats med skräp, köpa en sopis att ha på gården och säkert mycket mer jag glömt bort.

Känner att jag nu får ta och fixa ett nytt uppslag i min bullet journal med allt som ska göras, så kanske jag slipper nätter då jag ligger och tänker på allt som ska göras, men som man inte kan göra för att klockan är tre på natten. Då ska man sova.

 

Dessutom ska det vara husvisning och även det, gott folk, har jag blandade känslor för. Jag vet att det inte är jag som ska hålla i trådarna, utan istället ha andra att visa upp huset. Men det känns ändå konstigt hur det under hela byggtiden knappt varit någon och tittat till huset eller mig och Fredrik, och nu plötsligt ska huset fyllas av kända och okända människor som ska se på vårt arbete.

Vårt hem.

Har vi dessutom hunnit flytta då det är husvisning, ska katterna bort över dagen, så de inte blir livrädda och funderar vart tusan vi fört dem. Min plan är att katterna ba ska ha lugn och ro, medan jag sitter på en stol och glor på varenda en som tittar till huset.

 

Börjar ni förstå att det är mycket som kommer att ske nu?

 

Trots allt så känns det bara bra i hjärtat. Det är ju det här vi arbetat för nu sen juni (då det faktiskt började hända något på insidan av huset) förra året. Det vi har längtat och drömt om. Knappt sju månader har gått och nu är vi redo att flytta in.

Crejzit.

 

 

Nu är det början på något nytt, och mitt hjärta bubblar av lycka.

Vi gjorde det bra, jag och Fredrik.

22179993 10155444700928880 1783728399177397207 o

 

Kommentarer

 • Nina 08/01/2018 7:05pm (4 år sen)

  Soptunna torde dom kom me från sophämtningsföretaget ni väljer (för e bruk ju tyvärr finns mer än ett ti välj på) :D

  • Caroline Eriksson 08/01/2018 7:29pm (4 år sen)

   Tack för att du orkade läsa allt som jag ska ha gjort på kort tid :D <3

 • Marina 08/01/2018 9:05pm (4 år sen)

  Kom att tänka på att när min pappa hade husvisning så fick han inte vara hemma. När vi själva besökte olika hus, inför eget husbygge, så var där inte heller några ägare. Har ni kollat så att det är okej att ni är hemma då?

  • Caroline Eriksson 08/01/2018 9:37pm (4 år sen)

   Oj, jag har nu inte frågat eller fått något sånt sagt till mig, utan bara sagt att jag är hemma om jag är ledig. :)

 • Maria 10/01/2018 12:07pm (4 år sen)

  När ska ni ha husvisningen? Har följt er genom hela processen och är själva några veckor efter er i vårt husprojekt från simonselement.

  • Caroline Eriksson 10/01/2018 8:20pm (4 år sen)

   Hej :) 27.1 blir det husvisning. Kommer med mer info senare. :)

Skriv en kommentar