Bloggheader Caroline3

Igår var det mycket på gång.

Skrivet av Caroline Eriksson 11.12.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Nämnde igår att jag skulle ta min väska med på en rundtur, och vilken rundtur det blev också. Fyra ställen på kort tid, och även om det kändes skönt efteråt att ha allting gjort, så är jag riktigt tacksam att det här är inte är en normal vardag för mig. 

 

Jag blev ju helt slut! När alla måsten var gjorda och jag fick börja ta det lugnt, var det som om kroppen gick på högvarv och jag kunde inte riktigt slappna av. Men hej. Till sist kunde jag ta ett djupt andetag, och idag ska jag ba ta det lugnt.

 

Nu ska du få se vad som var min avkoppling hela helgen.

 

comic book bullet journal 1

Denna vecka i min bullet journal.

 

Hela helgen jobbade Fredrik natt, och den första natten underhöll jag mig med att göra denna veckas design i min bullet journal. Inspiration tog jag från pinterest och måste säga samma sak jag säger varje gång när jag visar en ny design i min bujo: det här är min absoluta favorit.

 

comic book bullet journal 2

Den här kvinnan ser ut att ha en massa hemligheter. Kanske hon är en superhjälte?

 

Ja, kanske inte med rutorna, eftersom jag upplevde att det blev för råddigt att hålla koll på dagarna när rutorna flöt över från sida till sida. Men bilden jag ritade är mysig, speciellt när kvinnan vågar vara utanför rutan och ta mera plats.

 

comic book bullet journal 3

Nästa veckas design i min bullet journal.

 

Andra natten Fredrik jobbade så ritade jag denna, som är för nästa veckas design. Här är det mera organiserat, och jag kommer att kunna ha mer koll på dagarna. Eftersom min väska inte rymmer en hela massa pennor, så ska jag försöka hålla mig till en penna när det kommer till min bullet journal. 

Det är ju sällan jag använder mig av färger (förutom när det kommer till vattenfärger <3), och genom att göra en "comic book" inspirerad veckodesign så kan man ändå hålla sin vecka pigg och speciell.

 

comic book bullet journal 4

En muskelknutte?

 

Jag ba åt Fredrik, när jag i förrgår visade honom mitt mästerverk:
"Ser du vem det är?"

"Captain Marvel?" frågar han, och jag ser framför mig en stor muskelknutte. Typ som Captain America, fast med mera skägg.

 

Men nej. Det är inte Captain Marvel (den feminina eller maskulina varianten), Captain America eller någon annan. Det var ett försök att rita Wonder Woman, i hopp om att hon piggar upp nästa vecka.

 

 

Hoppas du får en underbar dag. Ta hand om dig.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar