bloggheader6

Jag, jag, jag.

Skrivet av Caroline Eriksson 02.10.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Åh herregud. Vem hade kunnat tro att nattarbetet skulle drabbat mig så hårt, som det gjort denna dag? Att vara vaken tre nätter i sträck gick hur bra som helst, som det brukar, men idag har inte hälsan varit på topp. Alls. 

Har du någon gång haft en baksmälla så pass mycket att du inte klarat av att stiga upp ur sängen? Det är jag idag. Och då har jag trots allt varit nykter.

 

Men det är hur jag mår idag. I morgon är allt redan bättre. Nu tänkte jag hur som haver fylla i veckans Sevendays-lista så ni får reda på hur jag är i andra situationer, och inte bara första dagen efter nattarbete.

 

På jobbet: Även om tålamod inte är något som vanligtvis existerar i min kropp, så kan det bero på att jag tar ut allt i arbetet. Vill vara den bästa vårdaren jag kan, och är uppfinningsrik för att få människor att bibehålla sin hälsa eller lätta på smärta och sorg. Jag är väldigt lugn och är inte lättskrämd. 

På festen: Är det en salig blandning av kända och okända människor, är jag den som sitter med de jag känner från förr. Är det bara bekanta så är jag lite överallt. 

I kompisgänget: Nu har jag inte något stort kompisgäng, och har aldrig haft, men jag hoppas att jag är den vän man kan lita på och som är snäll.

På gymmet: Den du aldrig ser. 

I bloggvärlden: Säg det du.

I skolan: Jag har alltid varit den som varit lite av klassens clown. Undrar hur det skulle se ut nu om jag valde att studera mera, men det här med att vara en clown har varit en skyddsmekanism samtidigt som jag velat få människor att må bra.

Bland okänt folk: Obekväm.

På restaurang: Den som vill prova på något nytt och äter upp precis allt. Man ska väl ha valuta för pengarna.

I klädbutiken: Den som går in och köper det jag var ute efter, plus lite till. Dock är det evigheter sedan jag gått i någon klädbutik.

I en okänd stad: Jag älskar att vara i nya städer! Att få se på alla nya människor och byggnader. Så jag är väl den typen som går runt i timmar och ser omkring sig med stora ögon.

På flyplanet: Om det är länge sen jag gick i en klädbutik, så är det ljusår sedan jag flög sist. Som litet barn blev jag veteran på att flyga, samtidigt som jag blev trött på det.

I en relation: Världens bästa typ (läs: helt och hållet mig själv). 

I hissen: Den som säger hej. 

 

 

Denna lista, som alla andra, sparas i kategorin "Frågor och svar". Har du en fråga till mig är det bara att kommentera. Jag svarar på allt. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar