bloggheader6

Lever det liv jag alltid drömt om.

Skrivet av Caroline Eriksson 24.01.2018 | 1 Kommentarer

Sist det var en ordentligt vinter var då jag flyttade till Petalax, mars 2013. Det var då det under en natt föll nästan en meters snö, och samma dag som jag blev insnöad vid Pappadagis när jag pausat för att samla mod att köra vidare i snöovädret.

Eftersom det var en så bra vinter köpte Fredrik en snöskoter, och det var sista gången det var en ordentlig vinter.

 

Tills nu.

 

Redan igår hade jag gått och skottat hela gården för hand och var mycket stolt över mig själv, men insåg i morse att det knappast inte hade gjort någon skada att jag skottade igår men att det fallit enormt mycket snö under natten och att vi idag fick ta till traktorn och snöslungan för att få ordning på gården.

Så nu, fjärde dagen vid huset, fick vi efter att ha druckit morgonkaffet gå ut för att arbeta i snövädret. Livet som husägare.

 

Medan Fredrik skottade nedreplan av gården, gick jag runt med snöskyffeln uppe vid huset och gjorde väg in till huset och till reningsverket. Medan jag gick runt och skottade så tänkte jag på hur tacksam jag är. Att det liv jag just nu har är ett liv jag aldrig vågat föreställa mig att jag skulle få.

 

Ett liv med en stadig relation tillsammans med min bästa vän. Ett eget hus. Stor gård. Tre fina katter som hoppar runt i snön. Arbete. Lycka. Kärlek. Plötsligt så lever jag det liv jag alltid drömt om, och jag tar inget av detta för givet.

 

 

Vanligtvis skulle jag ha svurit och varit arg över detta snöoväder, men idag är jag bara tacksam. Vädret är ju ändå inget man kan påverka, och vi mår bra ändå.

Hoppas denna eufori av lycka och tacksamhet håller i sig länge.

 

IMG 0576

 

 

Kommentarer

  • Emma 25/01/2018 12:30pm (5 år sen)

    Höll den känslan om vädret i sig tills imorse????

    • Caroline Eriksson 25/01/2018 12:41pm (5 år sen)

      Haha, nu blev det många frågetecken då Sevendays ännu inte tillåter smajlisar. Men nä. Jag sa nog massor av fula ord hela morgonen, men det gick nog bra ändå. Krypkörde fram, för det var varken sandat eller saltat någonstans, så jag hade bara blankis att köra på. ;) :D

Skriv en kommentar