Bloggheader Caroline3

Mycket på en och samma gång, varför är det alltid så?

Skrivet av Caroline Eriksson 08.10.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Så är vi här igen: en ny vecka med nya möjligheter. Så gott som varje dag denna vecka kommer jag att endera ha arbete eller något annat roligt på gång, och någonstans inom mig önskar jag att jag faktiskt vore den som tycker om att ha mycket på gång. 

 

Missförstå mig inte: det är ju inte som att jag lider av att ha något på gång varje dag, för idag vet jag när det är dags att säga "tack, men nej tack" och prioritera vila. Dessutom gör jag sånt som jag ser fram emot, samtidigt som jag vet att det kommer en lång och lugn tid efteråt.

Men det är så intressant hur det verkar som att allt ska ske på en och samma gång, istället för att vara sådär härligt utspritt så man hinner samla sig och ta in allt. 

 

bullet journal elsa beskow oktober 1

Denna veckas design i min bullet journal.

 

Det här är i alla fall andra veckan av oktober, och denna veckas design i min bullet journal. Som jag nämnde förra veckan så kör jag ju på ett "Elsa Beskow-tema", och jag älskar att få rita de små och söta tomtetobarnen, samtidigt som jag kommer utanför min komfortzon med att rita människor. 

 

bullet journal elsa beskow oktober 2

Tomtebobarnen och lingonbären.

 

Denna vecka ska jag försöka fokusera på att vara i nuet. Att kunna ta till mig allt utan att bli helt slut i huvudet, trots att det kommer att vara mycket. Jag hoppas på att få ha hälsa, tid att umgås med nära och kära, 

samtidigt som jag får ha en fritid där jag får göra precis vad jag vill. Även om det kanske innebär att det är ingenting alls. Och ja,

ha ett varmt hjärta, en lugn själ och glatt leende hela veckan. 

 

 

Hur kommer din vecka att se ut?

Mycket på gång, eller har du en lugnare tid? 

 

Kommentarer

  • Heidi Rudskjaer 09/10/2018 12:20am (3 år sen)

    Mycket lugn! Med en 1vecka gammal bebis är det mest bara chill här i huset. Mannen är också på pappaledigt, så blir mycket mys hela familjen tillsammans. 3-åringen sätter lite mera fart på vardagen, men vi planerar in så lite som möjligt. Tar dagarna helt så som de kommer :)

Skriv en kommentar