bloggheader6

Pedofiler

Skrivet av Caroline Eriksson 27.05.2016 | 0 Kommentarer

Jag reste mycket som liten. Flög till Åland för att hälsa på pappa. När planet mellanlandade i Helsingfors var det ibland ganska mycket väntan. Tråkigt minns jag. Men jag minns också mannen. Jag borde ju ha suttit på ett kontor och väntat, övervakad av flygpersonal, men en gång lyckades en okänd vuxen man börja prata med mig. Minns inte hur, men minns att han var väldigt intresserad av vart jag var på väg, pratade mycket i överlag och ville ha min telefonnummer. Jag berättade allt för mamma och det var då jag fick mitt första snack om pedofiler. Som jag minns av.

 

I gårdagens inlägg fick jag en kommentar till mitt inlägg om bikinis på småbarn: "Jag klär inte simppare på min 1-åring för att hon ska bli medveten om sin kropp, utan för att skydda henne mot att utsättas för just sånt här (pedofiler)."

 

3

 

Pedofiler finns överallt. Förstår mig inte på hur pedofiler egentligen tänker. Men tänder en vuxen människa på barn, så har det ingen skillnad om barnet har flera kilo kläder på sig eller är naken. Hur vi än gör och försöker, så kan vi inte skydda ett barn från att inte utsättas för pedofiler.

 

Det man måste göra, är väl som min mamma gjorde. Våga ta snacket med sitt barn om att alla vill inte en väl. Att man inte ska prata med främlingar. Alls. Verkar de ändå trevliga, har godis eller något sött djur i bilen. Spring. Sparka. Skrik det högsta du kan. Och det tar tydligen ont om en man får ett slag mot ballarna, men lägg inte tid på det. Lägg tid på att springa till mamma så hon får slå fula gubben på kulorna. Skydda dig. Att inte chatta med okända människor, för det kan lika gärna vara Holger 57 som låtsas vara CooL_BoY_2006. Det finns människor som vill visa sitt könsorgan i sin webcamera, men se inte på det och visa inte dig själv.

 

 

Men att hindra barn från att ha roligt eller vara spritt språngande naken en varm sommardag, göra dem livrädda, för att det finns ondska i världen; Det ser jag ingen vits med. Det finns ondska i världen. Men går vi runt och är rädda så hindrar det oss från att leva på riktigt och utvecklas.

 

Min personliga åsikt om pedofiler är att deras könsorgan ska knipsas bort, hängas ut (bild och namn, inte könsorganet) och det ska inte finnas någon möjlighet att närma sig ett barn resten av deras livstid. Men det går inte. Du kan inte se vem som är pedofil. Det kan lika gärna vara mannen som bor i grannhuset till dagis eller någon i din familj.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar