bloggheader6

Pizza, promenader och namn.

Skrivet av Caroline Eriksson 10.01.2020 | 0 Kommentarer

Som mammaledig får man nästan koncentrera sig för att ha koll på vilken dag det är. Idag är det i alla fall fredag, det vet jag för att vi gör vår egen pizzadeg och pizza.
Jag råkade köpa mörkt glutenfritt mjöl, men det blir säkert gott ändå. He e ju pizza vi talar om.
Annars då?

 

Trots att jag inte har koll på dagarna, så njuter jag av varje dag. Vi är dagligen ute på promenad med barnvagnen, och det är en av dagens höjdpunkter. Att få gå sida vid sida med Fredrik och tala om livet, och med vår älskade dotter som sover tryggt i vagnen.

 

Jag blir glad för varje bil som har förstånd att sakta ner när de kör förbi oss.

 

Och snart kommer vår dotter officiellt heta Nova (Liv), istället för Eriksson Tyttö som hon kallas nu av byråkratiska enheter. Vi postade idag brevet till magistraten där vi bestämt oss för hennes för- och efternamn. Tog tid (pga kommunen), men bättre sent än aldrig.
Glad för den fina service och för den kvinna vi kom i kontakt med vid magistraten, som fick saker att ske.
He ska va redi kvinnokrafter ti allt.

 

(p.s. som svar på en fråga "om vi visste om vi väntade en pojke eller flicka under graviditeten, och om vi hade andra namnval"; nej, vi visste inte om vi väntade en tjej eller kille. Samma dag jag blev igångsatt gjordes ett sista ultraljud, och inte ens då behagade sig Nova att avslöja sig. Hon var den bästa överraskningen man kunde få, och kommer få, i livet. 

Vi visste därför också först efter förlossningen att hon var Nova. Några namn hade vi inte heller funderat så mycket på.)

 

Och nu ska jag fortsätta fredagsmyset med min älskade familj.
Ta hand om dig.

81734924 10157531611633880 3444717110314401792 oFrån vår promenad igår.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar