bloggheader6

Ugglor och grodor

Skrivet av Caroline Eriksson 27.07.2016 | 0 Kommentarer

Jag jagar pokemon och katterna grodor. Den här sötnosen  (skojar ba, grodor är ganska obehagliga)  kom Mohicana hem med igår kväll. Den var inte skadad men lite blyg, för den höll armarna för ansiktet. 

 

Och alla grodvänner kan pusta ut, för Mohicana  (katten på bilden)  är den största djurvännen av dem alla. För några år sen flög en pärluggla in i vårt köksfönster och blev så chockad att hen låg på marken. När vi gick ut för att se till ugglan låg Mohicana bredvid och bara tittade på den. Hon fick också vara inne med oss och ugglan medan ugglan vilade upp sig efter den största chocken i en kattbur.

Samma historia med denna groda. Hon satt mest och tittade på den och pajade den istället för att riva den. Grodan hoppade iväg till sist.

 

Idag hinner jag inte blogga så mycket, för jag åker in till Vasa nu med en kompis för att luncha och jaga pokemons. Dock är jag en bra bloggare och tar med kameran, så ett blogginlägg får jag nog ihop av dagens äventyr. Ser ni mig eller vet av var Pikachu finns; säg hej!

 

IMG 6264

IMG 6265

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar