bloggheader6

Vilka förändringar sker 2019?

Skrivet av Caroline Eriksson 19.12.2018 | 0 Kommentarer

Läser horoskop som förutspår nästa år, och allt jag har sett och tagit till mig har bara utlovat framgång, kärlek och lycka. Något som dessutom verkar vara gemensamt för alla horoskop är att 2019 kommer att vara förändringens år.

Jag vet inte vilka förändringar de syftar på, men har en liten aning.

 
Även hur mycket jag tror på ödet och att attraktionslagen arbetar för ens fördel om man så vill, så tror jag att mycket av de förändringar som sker i ens liv har med en själv att göra. Att man arbetar medvetet och omedvetet mot de mål man har i livet. Man vet kanske inte när och hur förändringen träder in i ens liv. Ibland vet du inte ens själv vilken förändring du behöver, och att det är på grund av den orsaken man tror att ödet har haft ett finger med i spelet.

 

"Livet är en fantastisk resa

som är i konstant förändring."


Du byter ju liksom inte arbete utan att ha haft ett öga öppet för andra alternativ. Trots att du inte planerar att bilda familj i just denna sekund, så är du ändå medveten om att det är möjligt om du inte skyddar dig (och ja, jag vet att alla metoder inte är säkra till 100 procent). En resa som kan verka spontan, trots att du valt destination och betalat för den själv.

Du kan få erbjudanden som du aldrig trodde skulle vara möjliga, men det är sist och slutligen du som vågar ta det slutgiltiga steget att tacka ja.

Våga gå på vägar du aldrig gått på, även om du inte riktigt kan veta vart de tar dig.


Livet är en fantastisk resa som är i konstant förändring, och det ska bli spännande att se vilka förändringar jag får vara med om nästa år. Kanske är det ödet, kanske är det jag, men jag är redo.

 19.12.2018 1

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar