HE

ÅRSRESUMÉ DEL 1

Skrivet av Emelie Svenlin 28.12.2017 | 0 Kommentarer

Nu när 2017 börjar lida mot sitt slut tänkte jag göra en liten (okej, läs: gigantisk) sammanfattning av året som gått, i form av bilder och kanske även lite text. I första delen kommer januari till juni, och bilderna är både telefon- och kamerabilder, dock mest från telefonen. Känner att det blir lite mer äkta då, på nåt sätt. 

januaritextjanuari

Året inleddes i Nykarleby hemma hos Elin tillsammans med mina favoritmänniskor. Sen blev det rätt mycket tävlingar, bland annat DM i Larsmo, nån Suomen Cup-tävling i Lahtis och FM i Äänekoski, där jag tog guld i sprinten!!! Bal ordnades också i skolan i Vörå, och livet rullade på med träning och studentskrivningsplugg.

februaritextfebruariI februari låg fokuset mest på PENKKIS. Livets dag, hörni. Vi hade så otroligt kul, och allt gick så bra!! En slalomresa till Himos och en brunch på internatet hann vi också med. 

marstextmarsSom ni ser på bilderna så bestod mars av tävling efter tävling, typ. Livet i en väska. Vi skrev också engelska-skrivningarna i Rovaniemi, då det var FM där samma helg. Sen åkte vi ner till Lahtis för att heja fram Finlands åkare i VM där, och hade en superrolig helg!! Lite spontana cafébesök och roadtrips hit och dit hann jag tydligen också med. I slutet på denna månad åkte jag och Fanny båt över till Umeå för att skriva högskoleprovet där. Det gick väl okej, antar jag. 

apriltextaprilFörsta april skrev vi högskoleprovet, och båtade sedan över till Vasa igen. Efter det blev det en resa till Lappland med familjen, och massa skidning och snowboardåkning där. Härliiiigt. Sen flyttade jag hem från Vörå för alltid, så sorgligt, och jag och Valtteri gjorde slut också. Jag vikarierade en del på dagiset Trivselvrån, och sen flög vi till Magaluf med tjejgänget och levde life. Det var heeeeelt underbart!! På vägen dit fick vi dessutom en heldag i London, då vi mellanlandade där <3

majtextmaj2majMaj bestod till stor del av förberedanden inför studenten och allt med det, som spraytan, dekorationer, mat och såna grejer. Jag hann också med skidåkarnas avslutning i Vasa, en lunch med tjejgänget och lite vikariearbeten. 

junitextjuni3FMF2435 2juni2FMF2441 2DSC00493DSC00538DSC00539juniIMG 6698

Åh, juni, hörni <3 SÅÅÅÅ bra månad!! Juni började med att jag flyttade tillbaks till Vörå för några dagar, bara för att fixa allt inför studentdagen och så. Sen kom STUDENTEN. VILKEN DAG. Helt oförglömligt. Allt var så fint. Åh, blir lycklig i hela mig då jag tänker tillbaka på den dagen <3 Dagen efter dimissionen hade vi studentfest hemma hos oss, och det var så många som kom och gjorde min fest så sjukt bra! 
Nån dag senare åkte jag iväg mot Norge och Sognefjell. Där spenderade jag sedan två veckor med FSS damgrupp, och gjorde massa bra träningar i underbar terräng. 
Sen kom jag hem, åkte till Vuokatti på eget läger med några fina skidtjejer och surrade omkring där. 
Midsommaren firades i Nykarleby (varför känns det som om jag redan nämnt Nykarleby ett tiotal gånger i detta inlägg??) hos Elin, och vi hade en sjukt bra kväll!! Efteråt stannade jag kvar nån dag, bara för att chilla och ha det koseligt. 
En del släktkalas, lite minigolf, luncher och cafébesök hann jag också med under denna månad. 
Juni kommer dock alltid kännas lite extra mycket i hjärtat, då det ofattbara plötsligt skedde, endast nån dag innan midsommar. Ta vara på varandra, hörni. Det måste vi <3 

Det var del ett av min årsresumé. En hel del, och detta är bara halva året ännu. Andra halvan kommer snart, bara jag får ordning på bilder och minnen. 

Bloggen10

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar