HE

BRA & DÅLIGA NYHETER

Skrivet av Emelie Svenlin 06.08.2017 | 3 Kommentarer

Vi börjar med den sämre nyheten. Igår efter ännu en avbruten träning bestämde jag tillsammans med tränare och pappa att jag skulle åka hem från lägret redan idag. Ingen vits att vara kvar där då knappt kan gå. Ja, just det, har ju inte skrivit något sedan onsdag, så ni vet ju inget. Efter första länken i tisdags kände jag att vaderna var lite stela och konstiga, tänkte dock inte mer på det utan fortsatte onsdagen som vanligt. Nångång på fredag gick det knappt att trycka ifrån då jag rullskidade och det gjorde ont redan då jag gick och stod på foten. Gårdagen bestod av parstakning, cykling och cirkelträning för min del, fredagen likaså.

lapplandlappalndJag hann i alla fall spendera flera härliga kvällar nere vid bryggorna med bästa glädjespridarna, äta Jeris supergoda mat och njuta av lägerlivet ett tag, liksom. 

Jaja, trots att det alltid är sjukt jobbigt och tufft att fatta beslutet att åka hem, så vet jag att det var rätt att göra i min situation. Nu får jag kolla upp allt direkt ifall det är något som är fel, kan åka till simhallen och göra träningar där, och behöver inte vara kvar på lägret och tycka att det är jobbigt att se alla andra som tränar på medan man själv knappt kan göra nåt. Jag missade dessutom bara tre dagar, och det är ju inte hela världen.

Nu till lite roligare nyheter. VI HAR LÄGENHET I OSLO NU!!!!!! Största lättnaden på länge. Så sjukt skönt, och det var dessutom den lägenhet vi helst velat ha. Den ligger på bra ställe och har allt vi behöver. PERFEKT, med andra ord. Jag är så glaaaaaad! <3<3<3

Just nu sitter jag på tåget påväg hemåt. Jag har fortfarande några timmar kvar här, ska dock byta i Uleåborg och borde sedan vara framme i Kokkola kring åtta ikväll. Nu ska jag fortsätta lyssna på poddar och sen kanske kolla nåt avsnitt av Game of Thrones. Försöker ge den serien en chans, men hittills är jag faktiskt inte ett dugg imponerad. Jaja, än har jag inte gett upp hoppet om att den kanske är lika bra som alla påstår. 

Bloggen

Kommentarer

 • Danielas Dagbok 06/08/2017 8:30pm (4 år sen)

  Krya på dig! <3 (Och annars, skönt att höra att jag inte är den enda varelsen här på jorden som inte är heeeelt frälst av game of thrones!)

  • Emelie Svenlin 07/08/2017 10:22am (4 år sen)

   Tusen tack <3 (haha, jamen verkligen, förstår inte riktigt vad alla hypar om?)

 • A 07/08/2017 10:27am (4 år sen)

  Hej, var i oslo ska ni bo? Och hur stor lägenhet har ni?

  • Emelie Svenlin 14/08/2017 4:02pm (4 år sen)

   Hej! Vi ska bo en liten bit utanför centrum, riktigt nära Majorstua. Vår lägenhet är 57 kvadratmetrar stor :-)

 • Bella 07/08/2017 10:28am (4 år sen)

  Vad ska du jobba med i Norge?

  • Emelie Svenlin 14/08/2017 4:03pm (4 år sen)

   Jag ska jobba som "promoter" på en reklam- & kommunikationsbyrå :-)

Skriv en kommentar