HE

MELLANRAPPORT

Skrivet av Emelie Svenlin 25.03.2020 | 0 Kommentarer

I skrivande stund sitter jag i köket med Antta. Vi har gjort skoluppgifter ett bra tag nu, om än något passivt. Jag har i alla fall påbörjat nästa inlämning, som har deadline på tisdag. Lämnade in förra uppgiften igår efter många om och men. 

I måndags gjorde vi en LesMills-gruppträning här hemma (vi är ju fortfarande i karantän). Jag hade inga inneskor, så var barfota. Det resulterade i stora blåsor under fötterna. Inget mer med det, igår fixade jag ändå att sparka lite fotboll med familjen, efter att ha lappat ihop fötterna. Använde pappas gamla copa mundials för att få plats med tejpfötterna, haha. Hur som helst, efter fotbollen började det. Fötterna gjorde mer och mer ont, och när kvällen kom var blåsorna väldigt obehagliga, och fötterna svullna. I natt vaknade jag hur många gånger som helst av smärtan. Det känns precis som när man skidat en hel länk och frusit om tårna, och sen kommer in i värmen och fötterna sakta men säkert blir varma igen. PRECIS den smärtan känner jag hela tiden just nu. INTE det trevligaste. Var tvungen att skippa förmiddagens skidträning, och vet inte helt hurdan träning jag ska göra ikväll. Helt otroligt vad lite skör hud kan ställa till med. 

Annat som har hänt denna vecka är att mamma fyllt år. Henne firade vi i måndags med frukost på sängen och grejer. Mys. Väldigt längesen alla varit hemma på en födelsedag? Sen har jag spelat piano (<3), hängt med de enda jag får hänga med för tillfället (familjen), Facetimeat med favoriter, tränat och jobbat med inlämningsuppgifter. 

995E01CA 85D7 4B70 BC96 F96232FFF079Kolla vad fina blommor mamma fick av pappa på födelsedagen!! <33

Idag är planen i alla fall att plugga lite, eventuellt jobba med pappa och sen, som sagt, träna ikväll. Nu ska jag kolla ett serieavsnitt och chilla lite. SKÖNT. Morgondagen kommer se exakt likadan ut som idag. Hade tänkt mig på löplänk med pappa, men som det ser ut nu blir jag tvungen att skippa det med. Surt. 

Bloggen11

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar