Om mig

DSC 0087

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag heter Emelie, men de flesta känner mig som Emmi. Jag är en idrottande 20-åring som sysslar med längdskidåkning på elitnivå. Jag tycker om att sjunga, spela piano, gillar mode och smink, samt träning och tävling. För att må bra behöver jag få träna, vara kreativ och få vara social. Jag behöver få utlopp för min artistiska sida, samtidigt som en skidlänk rensar hjärnan på ett unikt sätt. Jag kan sitta vid pianot och spela, eller skrivbordet och teckna, i timtal, helt inne i min egen lilla bubbla.

Min familj bor hemma i Österbotten, och jag har ett väldigt starkt band speciellt till mina två yngre systrar. Snart flyttar jag till favoritstaden Oslo, något jag längtar otroligt mycket till. Där ska jag studera juridik och bo tillsammans med min bästa vän. 

Inom skidningen har det gått rätt bra för mig, och jag har bland annat flera FM-medaljer i bagaget. Jag har också fått representera Finland flera gånger, bland annat i Nordiska mästerskapen i Örnsköldsvik och Otepää, samt ungdoms-OS i Österrike. En individuell medalj från Nordiska Mästerskapen har jag skidat mig till! Klassisk sprint är favoritsträckan.

Här på min blogg får ni läsa om det mesta som sker i mitt liv. HÄR kan du läsa presentationsartikeln som publicerades på Sevendays då jag började blogga här och HÄR kan du se mina favoritinlägg från min tidigare blogg!

Välkommen hit, hoppas du trivs!