HE

SATURDAZE

Skrivet av Emelie Svenlin 03.03.2018 | 1 Kommentarer

Idag har dagen mest gått ut på att sitta vid skrivbordet och skissa, kolla fashion shows, plugga och lyssna på musik. Nu på eftermiddagen gjorde jag en skidträning innehållande 3x15 minuters FU/MU-drag, samt testade skidor inför morgondagens tävling i Saarijärvi. 

Igår började jag dagen med en skidträning på klassiska skidor vid Köukar. Den innehöll en del backdrag också, som lyckades rätt bra, så det är ju kul. Efter träningen åkte vi hem, duschade och åt rekordsnabbt, samt hoppade i bilen och styrde mot slalombackarna i Lappo. Där spenderade vi sedan några timmar på snowboard i backarna, härligt att susa nedför ibland också! Gårkvällen spenderade jag i Nykarleby hos Elin tillsammans med Fanny. Vi hälsade på Eirins hästar (alltså nostalgitripp deluxe, så sjukt härligt att gosa lite med hästar igen!!!) och fixade klart allt vi kunde inför Malta-resan. Nu börjar allt vara på klart, bortsett från tre borttappade flygbiljetter, hehe. 

IMG 0440

2003

Nu ska jag börja göra mig i ordning för snart ska jag dra till Idas, för att spendera resten av denna lördagkväll med henne. Ha en riktigt bra lördag, hörni!

Bloggen10

Kommentarer

  • niina 04/03/2018 4:09pm (3 år sen)

    Varifrån är dina vita utebyxor? Vilket märke?

    • Emelie Svenlin 05/03/2018 7:52pm (3 år sen)

      De är av märket Luhta, om jag inte minns helt fel. Tror jag köpte dem på Intersport eller nåt sånt!

Skriv en kommentar