HE

UPDATE

Skrivet av Emelie Svenlin 24.10.2017 | 0 Kommentarer

Taggar:

Nu är det ny vecka igen. Jag sitter för tillfället vid bordet i köket och bloggar medan Elin fixar lunch till oss. Ute regnar det och är allmänt höstigt och kallt. Vi har precis pluggat franska en timme och innan det var vi på veckans matshopping.

Annat som står på to-do-listan för dagen är att spela in ett nytt avsnitt till podden, läsa franska en timme till, ta tag i vattenläckan i badrummet, samt träna. 

Under helgen har jag tränat, umgåtts med vänner, varit på en liten roadtrip till Göteborg, ätit god mat och haft det allmänt bra. För övrigt gick vår "healthy week" faktiskt helt okej, bättre än jag trodde i alla fall! 

IMG 8556oktober1

Igår åkte vi in till stan på eftermiddagen, bara för att gå runt lite i butiker och njuta av att vi bor här. Jag såg såååå mycket fint, speciellt i Samsoe-butiken och Brandy Melville. Ville ha allt typ!! Kvällen spenderades sen i gymmet.

Nu ska vi äta lunch, bestående av blomkålssoppa och vitlöksbröd. Efter lunchen ska vi fortsätta plugga franska och senare idag ska vi till Holmenkollen på rullskidträning. Ha en bra vecka, hörni!

Bloggen10

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar