Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna november 2013

Snön är vit som den var förr

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 30.11.2013 | 2 kommentar(er)

 
Hej! Det har blivit lite lite fotografering nu på helgen, så jag bjuder på en vinterbild. Nu skulle det verkligen inte vara fel med snö. Det skulle få komma mycket nu! Imorgon är det dags att öppna första luckan av julkalendern. Hjälp vad tiden rinner iväg, känns som att denna månad har gått väldigt fort. Ska berätta lite om vad jag gjort denna helg. På fredag efter skolan var jag hemma och tog det lungt, sedan vid sex tiden kom Jenni till mig och lite senare kom också Alexandra hit. Vi kollade på film, pratade och åt en massa gott. De sovde över hos mig. Idag har jag varit med Hanna vid minimani från klockan halv 2 -6 och paketerat julklappar. På kvällen var jag till Matilda med Jessica, vi hade det mysigt och njöt av glögg och pepparkakor. Vi var också en sväng till Dallas, Lillajul till ära. Glad lillajul allesammans!
 
♥ Iisa

Innan vi suddas ut

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 28.11.2013 | 4 kommentar(er)

 
Hej! som vanligt började dagen med skola. Skoldagen var ganska rolig idag, dagen gick snabbt. Jag slutade lite tidigare eftersom jag hade massör klockan två. Skolan slutar två så det var inte så mycket jag missade, bara en kvart av sista timmen. Så jag var då till en timmes massage och så kom jag hem med buss från stan. Jag har bara kollat på första seången av gossip girl som är sedd tusen gånger. Så det har varit en ganska lungn dag, skönt att ha såna också. 
 
♥ Iisa
 
 

Nu kan du få mig så lätt

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 26.11.2013 | 7 kommentar(er)

 
En ganska gammal bild, som Anna tagit på mig. Älskar verkligen hennes rum, sååå mysigt med lamporna. Dagen har varit ganska bra, skoldagen gick snabbt och så kom jag hem med bussen. Var redan ut och fotograferade men så hände det som inte får hända. Nämligen att batteriet tar slut, fick inte en enda bild så det var jag inte så glad över. Nu har jag satt vid datorn en stund och snart ska jag med pappa och kolla på lite kamera blixter. 
 
♥ Iisa

Måndag igen

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 25.11.2013 | 2 kommentar(er)

 
 
Hej! Blev lite sen bloggning idag men bättre sent än aldrig, eller hur? Ovanför ser ni några bilder på mig idag, toppen köpte jag på lördag, gillar verkligen den! Idag har det varit skola, men idag gick faktiskt skoldagen snabbt. Efter skolan var jag till Anna, vi kollade på Känn ingen sorg, håkan filmen. På kvällen hade jag träning kom en stund sedan hem. Jag har kämpat med läxor. Vi hade läxa från alla ämnen så det blev en del. Ska snart hoppa i duchen och sedan ska jag raka vägen och sova, trött efter träningen. 
 
♥ Iisa
 

Gyllene solen

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 23.11.2013 | 3 kommentar(er)

 
 
Bilderna är tagna med finaste Anna några dagar sedan.
 
Hej! Idag sov jag långt in på morgonen, vilket var skönt så att man fick vila ut lite. På morgonen efter jag just hade vaknat var jag med mamma till stan, jag köpte en jättesnygg topp från Vero Moda, bilder på det kommer senare. När vi kom hem for jag genast iväg till Amanda. Roligt att träffa henne eftersom jag inte varit med henne på en lång tid. Vi kollade på det nya Vampire Diaries avsnittet eftersom jag inte hann kolla det igår och så började vi också kolla på Americas next top model. När jag kom hem därifrån åt jag och cyklade iväg till Lumia, nu sitter vi med datorerna i famnen och ska snart börja kolla på nån film. Ha det så bra! 
 
♥ Iisa

Så kom snön

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 22.11.2013 | 2 kommentar(er)

 
 
 
Hej! Nu är staden täckt med ett härligt vitt lager av snö. Åååå så härligt! Idag var vi ute på nästan varje rast eftersom det var så fint, Efter skolan for jag till Lumia med Anna, Jenni och Matilda. Där åt vi wofflor och tog det lungt. Anna och Jenni for hem lite tidigare, jag och Matilda lämnade resten av kvällen. Kom hem vid klockan 9. Nu ska jag läsa den nya solo tidningen och så blir det att kolla på nya Vampire Diaries avsnittet! Gääh längtar.
 
♥ Iisa

Am I Wrong?

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 19.11.2013 | 1 kommentar(er)

 
Halojj, Dagen började med skola, ganska jobbig dag eftersom vi bara hade läsämnen. Våra betyg kom ut på wilma idag också, var ganska nöjd med mitt men ett par ämnen var jag lite missnöjd med. Efter skolan var jag med Lumia en sväng till stan. Kom hem vid 4 tiden och nu sitter jag med dator i famnen, redigerar lite bilder och föröker lära mig photoshop. Imorgon är det då onsdag och så ska jag iallafall på kvällen på Hungergames! 
 
♥ Iisa

PYJAMAS

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 18.11.2013 | 3 kommentar(er)

 
Bilderna tagna på söndag morgon.
 
Hej! Jag börjar med att berätta lite om helgen. På Lördag var jag då på morgonen hos Jenni men jag for med mamma redan klockan 12 och kollade på balskor. Vi hittade tyvärr inga men vi beställde senare på Lördag skorna online. På kvällen var jag till simmhallen och på kvällen var jag lite ute och körde. Söndagen vaknade jag först vid elva tiden, hade en ganska skön och lungn morgon. Var till kyrkan med Anna, Jessica, Matilda och Jenni vid ett tiden och efter det var jag med Anna en stund. Jag hade också träning på kvällen och efter det var jag ännu på godisrea i prisma med pappa och Elias. Idag har jag varit till skolan var de flesta flickorna i nian tog hpv. vaccinet. Jag tog det också men jag måste fara hem lite tidigare eftersom jag började få så hård huvudvärk.
 
♥ Iisa

Helg

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 16.11.2013 | 7 kommentar(er)

 
Hej! Helgen fick en bra start igår,jag ver efter skolan till Matilda med Lumia och bara tog det lungt. Vi gick efter en stund hem till mig och så körde jag oss till stan. Vi träffade Jenni vid Amarillo kl. halv sex som planerat. Vi satt oss ner, beställde dricka och mat och så fick vi vänta på maten i över en halv timme. Vi satt ganska länge och pratade vid bordet. När det var dags att åka hem så hade någon tagit Lumias mopedhjälm! så hon fick åka hem med Jenni som skulle hem med bil. Vi var alla en stund hemma och packade ihop våra saker eftersom vi skulle till Jenni övernatt. När vi väl kom dit for vi ut en stund och när vi kom till Jenni igen var jag jättetrött så jag somnade ganska tidigt. På morgonen lagade vi wofflor till morgonmål och mums så gott det var! 
 
♥ Iisa

Dagen före fredag

Skrivet av iisa.smeds@netikka.fi 14.11.2013 | 2 kommentar(er)

 
 
Bild från igår, Hade en ganska rolig skoldag. Dagen började med gymnastik var vi fick våra balpar och övade på danserna. Andra timmen hade vi sammhällsläre, vilket jag inte tycker om så mycket. Vi fick äta i första matturen för vi var på teatern/musikalen fighting star. Tyckte det tog länge innan teatern kom igång men sedan var den nog bra! Lämnade i stan med Matilda och Lotta. Vi var och åt till subway var jag tog den jag alltid tar, grillad kyckling med sallad, tomat och olja.. Mums vad gott. Sedan var vi också på café de paris och åt wofflor. Det tog jättelänge före vi fick wofflorna och Matilda måste fara före vi fått wofflorna, eftersom hon måste hinna till bussen. Jag och Lotta lämnade och njöt av wofflorna och så var vi också till H&M och kollade lite. Efter en stund kollade vi på klockan och det visade sig vara så att Lotta missat bussen, men somtur kunde hennes pappa komma och hämta henne. Det blev långt idag men hoppas alla haft en bra vecka hittills!
 
♥ Iisa