Namnlost 1

Visa alla inlägg skrivna januari 2017

Monday waffles

Skrivet av Iisa Smeds 30.01.2017

Kategorier:
Taggar:

394041

Vill ni hitta receptet jag använde till våfflorna finns det HÄR.

Hej på er! Här skriver jag glad och belåten efter en ledig dag från skolan. Jag sovde ända till klockan 12 och bestämde mig för att laga våfflor för att lyxa till det lite. Så mitt morgonmål beståd av några mumsiga våfflor och en kopp varm choklad. Jag kan inte tänka mig en bättre start på dagen. Annars så har tiden gåt till att läsa på psykologi och till ett besök av Lumia vid 3 tiden. Nu blir det snart ett gympass och sedan ska jag nog ta och kolla på någon film från netflix. Hoppas ni alla fått en bra start på veckan! 

 

resizedimage80070 iisasmeds8


Lookbook favoriter

Skrivet av Iisa Smeds 26.01.2017 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:

Hej! Idag tänkte jag dela med mig 4 lookbooks som är mina personliga favoriter. Alla har bra musik och är otroligt bra klippta till den och såklart innehåller de också en massa snygga outfits. Hoppas dessa insprerar er lika mycket som mig!  

1. Shay Mitchell - Winter lookbook

2. The LUMW - Night out lookbook

 

3. IAMKARENO - Bad gal lookbook

 

4. The lineup - Holiday lookbook

 

resizedimage80070 iisasmeds6

 


First time at Selmas

Skrivet av Iisa Smeds 20.01.2017

Kategorier:
Taggar:

30

32

31

 

Hejsan! Denna vecka hade jag en ledig dag på mådag, eftersom enda timmen jag har blev inställd. Blev ju såklart väldigt glad för att få sova lite längre och vi kom överens med lumia att träffas klockan 13 vid selmas. Jag såg fram till lunchen eftersom det var första gången vid selmas för mig. Vi fick äta en god linssoppa och ta fån ett sidobord med bla. bönblandningar, sallad och hummus. Hummusen var så god! Överlag en riktigt bra lunch och jättebra kundbetjäning, återvänder definitivt till selmas. För er som inte vet så finns selmas på Brändövägen 23 här i Vasa. Rekommenderar verkligen detta matställe. Dagen fortsatte med shopping och ett gympass på kvällen. 

 

resizedimage80070 iisasmeds6


Hoops

Skrivet av Iisa Smeds 17.01.2017

34353736

Hej på er! Ovan har ni några bilder på hur jag sett ut idag. Har på mig en ny tröja som jag fyndade för edast 5 euro från H&M och ett läppstift från London. Något kul jag bestämmde för mig några veckor sedan var att laga ett till hål i örat, så föraa veckan gick jag iväg till seponkulta och gjorde det. Blev väldigt nöjd med resultatet! Min dag har idag bestått av en ååh så härlig sovmorgon, gott morgonmål, en mattetimme i skolan, massör och pizza till middag! En ganska så bra dag altså. Nu blir det nog att ta det lungt resten av kvällen och försöka göra några läxor. Ha de så bra!

 

resizedimage80070 iisasmeds7


Cafe med vänner

Skrivet av Iisa Smeds 12.01.2017 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:

22

23

24

21

Hej! Var på tisdag med Lumia och Miranda till favoritplatsen Raawka. Jag beställde deras avokadu hummus bröd som är så otroligt god! Rekommenderar verkligen att ni testar den nästa gång ni besöker stället. Vi satt och talade i några timmar före vi sedan gick iväg till skolan. Så mysigt med cafe besök under vintermånaderna! 

 

resizedimage80070 iisasmeds4


Snäppet kortare

Skrivet av Iisa Smeds 09.01.2017

Kategorier:
Taggar:

16

15

Hej på er! Jullovet gick ju snabbt som bara den, känns som att jag gjort en massa, men ändå ingenting. Var en sväng till frissan på fredagen förra veckan. Det blev nog ganska mycket kortare men är väldigt nöjd och topparna är ju otroligt mjuka och friska nu! Jag brukar vara till frissan ungefär med 3 månaders mellanrum men denna gång blev det en lite längre paus eftersom mina toppar mått ganska så bra. Har börjat använda XZ:as förstärkande shampoo och balsam som har varit så bra! 

18

19

 

resizedimage80070 iisasmeds3


Min lördag i bilder

Skrivet av Iisa Smeds 07.01.2017

Kategorier:

Hej! Det har inte blivit så mycket vardagsinlägg här på bloggen så tänkte jag skulle bjuda in er läsare i hur min lördag har varit. Jag har haft  ledigt från jobbet och tog tillfället i akt för att både vila men också göra några produktiva saker. 

7

13.00 Dagen startade med en kopp av mitt favorit tee, forest fruit och två avokado bröd. Mums! 

9

13:30 Satt en stund på soffan i pyjamas och kollade på något onödigt tv program. 

8

q

 
14:00 Bestämmde mig förr att fara till gymmet med pappa, eftersom det var en stund sen jag tränat. När vi gick ut var det så vackert väder. Solsken och inte alltför kallt. På gymmet var det inte så mycket folk, vilket var otroligt skönt.

13

16:15 Hem från gymmet, hoppade i duchen och åt sedan mumsig mat.

11

17:00 lämnade hemmifrån för att åka till stan hade solen redan gått ner. 

10

17:30 Gick runt på stan och kollade rean en stund men hittade inte något denna gång. Känns som att man blivit så säker på vad det är man vill ha så att man inte hittar något alls. Hittils har jag hittat på rea en skjorta, en kavaj och lite underkläder. 

12

18:05 Var till 1h och kök och njöt av en varm kaakao med familjen. Kom hem och gjorde en studentuppgift och åt sedan tortillas. Nu ska jag snart kolla någon film och smaska i mig after eight choklader. Hoppas ni också haft en bra lördag! 

 

 resizedimage80070 iisasmeds2

 


Höjdpunkter från 2016

Skrivet av Iisa Smeds 04.01.2017

Kategorier:

 Hej! Mitt 2016 har haft sina höjdpunkter men också sämre tider, som jag tror de flesta haft. I detta inlägg tänkte jag fokusera på stunderna som jag minns med ett leende på läpparna. Så nedan har ni några bilder och kommentaren om vad som varit bra detta år. 

Att resa är något som jag uppskattar mycket i livet. Och 2016 blev det flera resor, vilket är otroligt kul. Jag har fått resa till Nice, Paris och Barcelona samt varit några gånger till Stockholm. Detta var första året jag reste ensam med vänner vilket var en kul upplevelse. 

5a1

Året som jag äntligen fyllde 18 och fick mitt körkort. Att fylla aderton kom med både bra och dåliga saker med sig. 

3

4

a3

Jag är tacksam för mina vänner och familj som orkar lyssna på mig och altid fiinns där för mig. Jag har haft en massa fina stunder med dem. 

1 2228

2016 kollade jag på mer filmer än nånsin förut och lyssnade på musik non-stop. Jag blev otroligt intresserad av dokumentärer och delade med mig här på bloggen flera inlägg om det som ni kan hitta HÄR. I mina hörlurar spelades det mest the Weekend, Neighbourhood och Bruno mars samt mina soundcloud listor.

s3

Jag klarade av skrivningarna på hösten och var nöjd med mina resultat. 2016 var också året mitt intresse för att göra kortfilmer väcktes men min tid räckte inte riktigt till för att satsa på det. Jag skaffade jobb, träffade nya människor och skrattade och grät detta år. Men överlag så är det de positiva och glada stunderna jag kommer ta med mig. Jag hoppas att 2017 ska innehålla mindre drama och mer stunder med mina vänner och familj. Jag skulle vilja resa till något nytt ställe, dokumentera vackra ställen och leva i stunden. Jag vill sluta oroa mig för allting och fokusera på det positiva i år. Med dessa ord hoppas jag att jag får nya och fina minnen dessa år med dem som står mig närmast. 

 

resizedimage80070 iisasmeds9