Namnlost 1

GALAN 2015

Skrivet av Iisa Smeds 16.10.2015 | 3 Kommentarer

Taggar:

 

Hej! Såklart måste jag också skriva ett inlägg hit till bloggen om Galan 2015. För alla som inte vet vad galan 2015 är för något så är det en gala för finlanssvenska bloggare var det ingår musik, humor, mingel och prisuttdelning. Galan kommer att hållas i Vasa stadshus vilket jag tycker är en perfekt lokal.Jag tycker det kommer bli otroligt kul att träffa alla finlandssvenska bloggare vilkas bloggar jag läser. Superkul att också gå på en gala eftersom jag aldrig varit på en.

 

g2015 logo rgb

 

Man kan nominera bloggar till olika kategorier och jag skulle bli så oroligt glad och tacksam om ni mina läsare skulle nominera mig till kategorin: Årets mode-/skönhetsblogg.  Ni kan nominera HÄReller genom att klicka på bilden ovanför headern. Man behöver inte rösta i alla kategorierna utan ni kan lämna tomt om ni vill. Röstningen kommer att ske i 2 omgångar, nomineringen först och sedan kan man gå och rösta på de 3 mest nominerade i varje kategori. Nomineringen pågår till 23.10. Jag har såklart också nominerat mina favoriter och hoppas de går vidare till den andra omgången. 

 dresscode galan 2

Har tänkt lite på dethär men vad jag ska ta på mig till galan. Man har fått veta att temat är guld. Det blir nog långklänning för mig men om den är helt i gudfärg eller om jag kör på annan färg och guld assesoarer vet jag inte ännu. Måste verkligen börja kolla lite på nätet nu om klänningen ska hinna komma hem också.

Åååh är verkligen så peppad och tycker att det är så otroligt kul! Stort tack till  Ida-Marie Jungell och Maria Frände som ordnar detta. :)

 

/Iisa

Kommentarer

Skriv en kommentar