Namnlost 1

Höjdpunkter från 2016

Skrivet av Iisa Smeds 04.01.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

 Hej! Mitt 2016 har haft sina höjdpunkter men också sämre tider, som jag tror de flesta haft. I detta inlägg tänkte jag fokusera på stunderna som jag minns med ett leende på läpparna. Så nedan har ni några bilder och kommentaren om vad som varit bra detta år. 

Att resa är något som jag uppskattar mycket i livet. Och 2016 blev det flera resor, vilket är otroligt kul. Jag har fått resa till Nice, Paris och Barcelona samt varit några gånger till Stockholm. Detta var första året jag reste ensam med vänner vilket var en kul upplevelse. 

5a1

Året som jag äntligen fyllde 18 och fick mitt körkort. Att fylla aderton kom med både bra och dåliga saker med sig. 

3

4

a3

Jag är tacksam för mina vänner och familj som orkar lyssna på mig och altid fiinns där för mig. Jag har haft en massa fina stunder med dem. 

1 2228

2016 kollade jag på mer filmer än nånsin förut och lyssnade på musik non-stop. Jag blev otroligt intresserad av dokumentärer och delade med mig här på bloggen flera inlägg om det som ni kan hitta HÄR. I mina hörlurar spelades det mest the Weekend, Neighbourhood och Bruno mars samt mina soundcloud listor.

s3

Jag klarade av skrivningarna på hösten och var nöjd med mina resultat. 2016 var också året mitt intresse för att göra kortfilmer väcktes men min tid räckte inte riktigt till för att satsa på det. Jag skaffade jobb, träffade nya människor och skrattade och grät detta år. Men överlag så är det de positiva och glada stunderna jag kommer ta med mig. Jag hoppas att 2017 ska innehålla mindre drama och mer stunder med mina vänner och familj. Jag skulle vilja resa till något nytt ställe, dokumentera vackra ställen och leva i stunden. Jag vill sluta oroa mig för allting och fokusera på det positiva i år. Med dessa ord hoppas jag att jag får nya och fina minnen dessa år med dem som står mig närmast. 

 

resizedimage80070 iisasmeds9

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar