Namnlost 1

Välkommna hit!

Skrivet av Iisa Smeds 28.08.2015 | 1 Kommentarer

Kategorier:

778

Hej! Iisa heter jag och är verkligen supertaggad att börja blogga här på autre! Tack så mycket till Michelle och Jannike för all hjälp. Tänkte jag skulle berätta om mig lite kort i mitt första inlägg här. Jag är 16 år men fyller nästa vecka 17, är en målmedveten flicka som går på gymnasiet andra året. Intressen jag har är fotograferin, mode, skönhet mm. Älskar att följa med serier, kolla på youtubeklipp och spendera tid på Pinterest.

   Fritiden spenderas för mig med kameran i handen med mina närmaste vänner. Jag går också i friidrott. Friidrotten började jag i när jag var 8 år och som huvudgren har jag 100m häck. Friidrott kommer ni inte få läsa så mycket av här på bloggen utan temat och hurudana inlägg ni hittar här kan ni läsa på vänstra sidan av bloggen under namnet mitt.

   Började att blogga år 2012 på blogg.se. Bloggandet började som en hobby men utvecklades sedan til något mer, något jag verkligen brann för. Arkivet från blogg.se kommer flyttas hit men om ni vill gå in och kolla in lite hur inläggen mina ser ut är det bara att gå till adressen http://iisasfoto.blogg.se. Jag gör också lookbook videon på youtube sedan i sommar med min vän Lumia och oss hittar ni under namnet DeepDene :) 

 /Iisa

 

 

Kommentarer

  • Linn Strömberg 29/08/2015 6:33pm (7 år sen)

    Åh vad spännande med ny bloggportal :D

    • Iisa Smeds 29/08/2015 6:35pm (7 år sen)

      Jaa absolut ^^

Skriv en kommentar