header14

ÅRETS BÄSTA VECKA

Skrivet av Ronja Strömvall 18.12.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Årets bästa vecka är här - JULVECKAN! <3 Nu ska vi kika på hur den ser ut:

 

Måndag: Sova ut så länge jag vill efter 30 timmars jobb i helgen. Det förtjänar jag! Sedan ska jag skriva och tidsinställa blogginlägg om året som gått, nyårsmål osv. De kommer upp nästa vecka. I eftermiddag får jag besök av saknade Karro <3 Som vanligt på måndagskvällar står Sprint + Bodybalance på agendan. Bästa sättet att köra igång en ny vecka på!

Tisdag: Träna på förmiddagen. Därefter ska jag träffa Lina. Vi har bara planerat in myyyys. På eftermiddagen ska jag hem till Toffes familj och baka julgodis. Har längtat så mycket! Första julbaket för i år. Hoppas julkänslorna infinner sig ordentligt!

 

WP36 e7c01 img 9579

 

Onsdag: Träffa Matilda! Äntligen kommer hon hem från Helsingfors. På kvällen ska jag och Wilma bocka av ett F.I.T pass.

Torsdag: Baka pepparkakor med Lotta. SÅ kul! Både att få baka pepparkakor (framförallt äta pepparkaksdeg) och att få umgås med henne <3 Det följt av BodyStep + Sprint är en perfekt kombo!

Fredag: Jennie och jag ska ses på dagen! Länge sedan vi umgåtts bara vi. På eftermiddagen ska jag och Wilma på Bodyattack följt av sleepover. Hur mysigt? Vi ska göra mat och kolla någon riktigt mysig julfilm för att komma in i julstämning.

 

resizedimage800532 IMG 4499

 

Lördag: Efter att Wilma åkt hem ska jag storstäda hela lägenheten så den är ren och fin till julafton. På eftermiddagen anländer äntligen de saknade Norge kusinerna <3 Då ska jag åka hemhem och bara umgås med dem. Bara.

Söndag: JULAFTON!! Bästa dagen på året <3 Ska stiga upp relativt tidigt så jag hinner med allt i lugn och ro. Utan stress. Den här dagen ska jag bara njuta! Ska fixa mig i ordning innan jag hämtar Toffe från tåget kl.11. Ska bli så skönt då han är hemma igen! Efter 10 dagar ifrån varandra saknar jag honom alltid. Jag har planerat att vi tillsammans ska fira en "mini julafton" hemma hos oss innan vi båda åker hem till våra familjer.

 

Hoppas du får en magisk julaftons vecka <3

 

 

Kommentarer

 • Sofia Bokelund 19/12/2017 2:24pm (5 år sen)

  Hej!
  Jag såg några bilder på dej från någon dans. Jag undrar varifrån du har köpt båda klänningarna och om du har kvar dem? kanske skulle vilja sälja dem eller hyra ut?

  Mvh Sofia

  • Ronja Strömvall 19/12/2017 10:06pm (5 år sen)

   Hej! Var de månne mörkblåa? I så fall är de mina äldstesdans klänningar. Ska fundera på ifall jag vill sälja någon av dem, men hyra ut kan jag i alla fall! :)

   Om du vill kan du ta kontakt på Facebook så kan vi höras mera?

Skriv en kommentar