header14

FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT?

Skrivet av Ronja Strömvall 27.11.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Den mysiga morgonen jag skulle ha blev inte av. I stället tog jag sovmorgon till ungefär en timme innan skolan började. Det var definitivt mer välbehövligt då sömnkontot legat på minus!

Är riktigt ledsen då min förkylning inte ger med sig. Var tvungen att skippa träningspasset igår och idag. Kommer nog inte heller kunna träna imorgon. Har bokat tid till studenthälsan i morgon bitti. Hoppas det inte är bihåleinflammation!

 

WhatsApp Image 2018 11 27 at 20

 

Vädret vi har just nu gör mig så lycklig! Några minus grader, lite snö som lyser upp marken, frost och sol.

Vi har tagit fram julpyntet här hemma. Tänk att man varje år blir lika slagen av hur obeskrivligt mysigt och rofyllt det blir av en ljusstake, ljuskrans och lite övrigt julpynt. Får jag säga att vi till och med satt upp julgranen? Ääääh nu har jag sagt det. Vi tänkte vänta, men sedan tänkte vi eftersom vi kommer spendera en hel del av jullovet i Jakobstad vill vi också hinna njuta av julen här hemma!

 

WhatsApp Image 2018 11 27 at 20r

 

I skrivande stund myser jag och Metton i soffan framför Keeping up with the Kardashians. Har haft paus från serien i flera månader. Nu är det sååå roligt att vara inne i den igen! Jag har blivit obsessed av Kourtney. Tycker hon är så sjukt snygg! Hennes stil, sminkning, träning allt inspirerar mig!

 

 

Kommentarer

  • Lina 27/11/2018 9:26pm (4 år sen)

    Vilka smeknamn använder ni till Mette? Hon är så söt. Blogga gärna ännu mer om Mette och om hur det är att ha hund. Saker som du tycker är positivt/negativt osv..

    Mvh. Lovisa

    • Ronja Strömvall 28/11/2018 9:19am (4 år sen)

      Vi brukar kalla henne Metton, Metskon, Sprätte och Språide. Fråga inte hur vi kom på de två sistnämnda, haha. Vad roligt att du vill det. Ska göra ett inlägg om det så fort som möjligt!

Skriv en kommentar