header14

Svar

Skrivet av ronjjas 19.09.2013 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Hade en frågestund för väldigt länge sedan, som jag helt enkelt glömt bort att svara på. Bättre sent än aldrig, right? Så här kommer frågorna o svaren:


Vad vill du bli när du blir stor

Har alltid velat bli lärare, o jag tror faktiskt att det är det jag kommer bli! Men om jag skulle välja något annat skulle det vara polis eller advokat.


Vilka länder/platser drömmer du om att besöka? Varför?

Jag vill verkligen besöka Thailand. Egentligen vet jag inte riktigt varför, men det har alltid varit ett drömresmål! Jag vill också besöka New york city, eftersom jag tycker det skulle vara himla roligt att besöka ställen som har varit med i någon serie/film jag sett på, shoppa, åka runt i taxibilarna, gå på Manhattan o massa massa mer! Men dit jag allra allra mest vill i hela världen är någon riktigt riktigt fattig del i Afrika. Jag har länge länge drömt om att få åka iväg någonstans där de har det mycket mycket sämre än vad vi har o få hjälpa dom som bor där o göra skillnad för dem. Det är mitt största drömresmål!Ditt bästa minne?

Hmm, svårt att bara säga ett ända minne då jag har så många! Men ett bland dom bästa var nog min resa till Kreta förra året med världens absolut bästa mamma!
Min favorit låt för tillfälletVarifrån får jag inspiration?

Andra bloggar, händelser som händer i mitt liv o runt omkring mig, saker som jag undrar över, ungefär!


Finns det någon blogg du tycker extra mycket om/får inspiration ifrån?

Alla mina kompisars bloggar som ni hittar i kolumnen på höger sida, o så Zaras blogg!

Bästa minnet med mig?

Ja du Bennart! ;D Kanske då vi gjorde dom där mommo videorna, haha, nämen allting som jag har gjort med dig har blivit superduper kul! Bland annat alla galna o pinsamma saker vi gjort , som i Piispala du minns? O på sommarkvällarna då vi var ute flera kvällar i rad! O vårat gemensamma sporthjärta som aldrig kommer krossas! Det är svårt att bara säga ett då jag har så många!Favorit mat

Tortilla!Favorit skoloutfit:

Vita jeans, någon matchande tröja o connare!
Berätta om min klass

Var ska man börja? Världens underligaste, roligaste, pratsammaste o speciella klassen! Vi har personer av alla slag. Knäpptysta, blyga, skämtsamma, modiga, glada, roliga, pratsamma, långa, korta, o mörkhyade. Alla är så underbara på sitt sätt o ja, helt enkelt världens bästa o trivsammaste klass!Resor på kommande?

Ja, eller jag befinner mig i Mallorca right now!
Planer för framtiden?

Gifta mig, få 4 barn, bo i ett fint hus som vi trivs i, gärna nära havet! Men före det ska jag åka som t.ex utbyteselev någonstans i USA, resa mycket om jag har möjligheten o hjälpa andra människor!Någon dröm du har?

Åka iväg till ett land där människorna har det svårt ställt o hjälpa dem & jag önskar verkligen att jag ska kunna göra en skillnad i deras liv!


Favorit märke inom kläder?

Nike helt klart inom sport, men annars skulle jag nog säga Hollister. Jag själv äger ingenting därifrån, men deras kläder ser verkligen sköna ut. Peakperformance är ju aldrig heller fel!Favorit stad?

Av dom som jag besökt är det helt klart Stockholm!

Kommentarer

  • daniela 19/09/2013 5:56pm (8 år sen)

    så fint svar på frågan om ditt drömresemål!

  • Ronja 23/09/2013 8:03am (8 år sen)

    Tusen tack Daniela!!

Skriv en kommentar