Sara header augusti21

My taste in...

Skrivet av Sara Storbäck 24.01.2020 | 5 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

blogglista

Min smak på mat:
För att vara helt ärligt är jag nästan inte alls det minsta kräsen när det kommer till mat. Såklart finns det saker som jag smakat, men inte blivit särskilt förtjust i, så som blodbröd och mögelost, men i övrigt äter jag det mesta. 

Min musiksmak:
Jag har väldigt blandad musiksmak. Som ni kanske vet ger Spotify ut en summering av vad man lyssnat på under det gångna året i slutet av december. Under 2019 hade jag tydligen lyssnat på musik från över 60 olika länder (!). Jag skulle inte säga att jag är en sådan person som analyserar hur låtar är uppbyggda musikaliskt (med vilka instrument, ackordföljder etc). Inte heller är jag någon som analyserar låttexter särskilt ofta. Det som enligt mig avgör om en låt är bra eller inte är den stämning som låten förmedlar. Ibland kan jag även få för mig att lyssna på någon låt som jag lyssnat på ofta som yngre, men inte hört på många år, bara för att jag blivit påmind om den känsla/stämning som just den låten förmedlar. 

Min smak när det kommer till fotografi:
Jag gillar ljusa bilder och redigerar ofta mina bilder så att färgerna blir kallare. Någonting jag inte tycker om är när en bild innehåller alldeles för mycket "detaljer", till exempel när jag fotar mat försöker jag ha med så få föremål i bilderna som möjligt. När det kommer till bilder på människor tycker jag om bilder där minerna är naturliga och man tydligt kan se att personen/personerna på bilderna inte poserar för mycket. 

sarastorbaeck blabarspajglass1

Min smak på kläder:
Jag hittar de flesta av mina kläder på Vero Moda och Vila. Jag köper nya kläder relativt sällan, men när jag gör det blir det ofta fast fashion tack vare (eller på grund av) de låga priserna. I framtiden vill jag gärna fokusera på att köpa få plagg av bra kvalitet, eftersom jag tror att den enda orsaken till att min garderob är stökig är att jag har alldeles för mycket kläder. Dessutom känns det onödigt att ha massvis med plagg som man knappt hinner använda. 
 
Min smak på godis:
Choklad, choklad, choklad. 
 
Min smak på filmer:
Om jag ska vara ärlig är inte filmer riktigt min grej och jag kan inte komma ihåg när jag senast såg en film (!). Jag är mycket mera av en serieperson. När det kommer till tv-serier är Desperate Housewives, Modern Family, Jane the Virgin och Younger stora favoriter. Om ni vet serier som liknar dessa får ni gärna tipsa mig! 

Min smak på glass:
Precis som när det kommer till godis, föredrar jag alla former av chokladsmak på glass. Glass med smak av polka eller pistage är också fantastiskt gott. Sorbet av olika slag är jag dock inte något fan av. My taste in food: To be honest, I like most foods. Of course there are a few things that I don't like, like mould cheese for example. But in general I am not picky with food at all. 

My taste in music: I have a very wide range of music. According to Spotify, I listened to music from over 60 countries during 2019. I like a song because of the feeling or mood that it gets me in. Sometimes I just feel like listening to a random song that I haven't heard in years. 

My taste in photography: I like bright photos and usually I edit my pictures in cold colours. When I photograph food I don't like to have much details or items in my photos. When it comes to pictures of people I like pictures when the people in it don't "pose" too much and show a natural face. 

My taste in clothes: I buy most of my clothes form Vero Moda and Vila. I don't buy new clothes very often, but when I do, I buy fast fashion because of the low prices. In the future I would like to focus on buying less clothing pieces but with a good quality. 

My taste in sweets: Chocolate, chocolate, chocolate.

My taste in movies: To be honest, movies aren't really my thing. I don't even remember the last time I watched a movie. I'm much more of a tv-series kind of person. When it comes to tv-series I like shows like Desperate Housewives, Modern Family, Jane the virgin and Younger,

My taste in ice cream: Just like my taste of sweets, I prefer chocolate ice cream. Ice cream with polka or pistachio is also tasty. But when it comes to sherbet, I'm not really a fan. 

 

 

Kommentarer

 • Jennifer 25/01/2020 6:38am (2 år sen)

  Jag är väääldiiiigt svag för äkta vaniljglass :P

  • Sara Storbäck 25/01/2020 11:07am (2 år sen)

   Ja, det är också magiskt gott :)

 • Netti Starby 25/01/2020 2:52pm (2 år sen)

  Jag är exakt likadan när det gäller mat och musiksmak. :-D Kramis

 • Celine 26/01/2020 12:08am (2 år sen)

  Åh men jag äääälskar Modern Family!

 • Johanna Utterberg 26/01/2020 12:19am (2 år sen)

  Vilken rolig lista och kul och läsa dina svar! :)

 • Carro 26/01/2020 9:19am (2 år sen)

  Så roligt att läsa! 😍

Skriv en kommentar